Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 13:33

O Έλληνας «Joker», φαινόμενο της pop και trap σκηνής: Ο Αrva και ο Joker (βίντεο)

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης-ράπερ, ήρθε να προστεθεί στην δισκογραφική οικογένεια της «CSI», του ανερχόμενου θυγατρικού labelτης SiganosMusic, που κρύβεται πίσω από τις επιτυχίες μεγάλων καλλιτεχνών.

Ο ΑRVA, θεωρείται ως το φαινόμενο της ελληνικής popκαι mainstreamtrapσκηνής, και όχι άδικα, αφού στο βιογραφικό του έχει, περισσότερα από 30 musicvideos, δεκάδες συνεργασίες, σπουδαίες συμμετοχές σε φεστιβάλ, σε Ελλάδα και εξωτερικό,  που έχουν προσελκύσει πολλές δεκάδες χιλιάδες κόσμου, όπως αντίστοιχα, releasesκαι majorslabels, ενώ το κανάλι του στο Youtube, σπάει κάθε ρεκόρ με 175.000 συνδρομητές!

Ο Arva, Γιώργος Αρβανιτίδης, γιος του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη, Δημήτρη Αρβανίτης, ενώνει τις δυνάμεις του με τη «CSI» και τον Χριστόδουλο Σιγανό, που υπογράφει και την παραγωγή, και το «Joker», κλέβει την παράσταση….

Με ένα ευρηματικό σενάριο, ο σκηνοθέτης LewisDodds, μεταμορφώνει τον Arvaσε Joker, που περιπλανιέται σε ένα νεκροταφείο, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη, μαζί με το μυστήριο, τον στίχο και τον ρυθμό…

Απολαύστε το:

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares