Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 10:45

Αντώνης Φωκάς: Μας απογειώνει με το νέο του τραγούδι κατά του κορoνοϊού-Ακούστε το (Βίντεο)

Φρέσκο, μοντέρνο, ανεβαστικό, ξεσηκωτικό, αισιόδοξο, ελπιδοφόρο, είναι το νέο τραγούδι του Αντώνη Φωκά, με τίτλο «Ξεπερνάμε τον…. ΓΑΜΩ-ΙΟ», που μόλις κυκλοφόρησε από την «HeatTheLabel», θυγατρική της SiganosMusic.

Με την σφραγίδα επιτυχίας του hitmakerΧριστόδουλου Σιγανού, που υπογράφει τη διεύθυνση παραγωγής και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Φωκά, αλλά και τους στίχους  μαζί με τους Valentino,  Ρούλη Μακρίδη, και Αντώνη Φωκά,  υπό την ενορχήστρωση του Χριστόδουλου Σιγανού και του Γιάννη Ιερεμία, το «Ξεπερνάμε…τον ΓΑΜΩ-ΙΟ», σε συνεπαίρνει με τον ποπ ρυθμό του, ενώ απογειώνεται από το mix του GiorgosReisopoulos.

Mε μία χαρακτηριστική φωνή, που «παντρεύει» τον ποπ ρυθμό με τα πιο λαϊκά μουσικά μονοπάτια, ο Αντώνης Φωκάς, που ξεχώρισε μέσα και από τη συμμετοχή του στο X-Factorτο 2016, μας αποδεικνύει, πώς ο έρωτας και το μαζί των ανθρώπων, μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάθε δύσκολη κατάσταση, όπως και τον κορωνοϊό.

 «Mαζί πετάμε, στα αστέρια πάμε, και ξεπερνάμε τον… ΓΑΜΩ-ΙΟ» ερμηνεύει ο Αντώνης Φωκάς, και από το πρώτο άκουσμά του, «πετάς», «ταξιδεύεις» στα αστέρια, από την μελωδία και τη φωνή του.

Απολαύστε το!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares