Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 11:07

MasterChef: Η Μαρλέν είχε εκπροσωπήσει την Κρήτη σε καλλιστεία plus size στη Βρετανία

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 4 ήταν όλο εκπλήξεις. Και όχι αυτό που μάθαμε δεν ήταν μόνο ποιος ήταν ο τρίτος παίκτης από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά που πλαισίωσε τους Δημήτρη και Μαρία στον ημιτελικό της Silver Week, όπου και θα διεκδικήσουν 10 χιλιάδες ευρώ και μία κασετίνα με μαχαίρια.

Αυτό που μάθαμε και σόκαρε τόσο εμάς, όσο και τους Twitter φανς, ήταν η απάντηση της Μαρλέν στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τι θα έκανε τα λεφτά εάν κέρδιζε εκείνη το Silver Award στο τέλος της δοκιμασίας.
Η Μαρλέν λοιπόν είπε στον σεφ Κουτσόπουλο, πως θα ήθελε να πάει να μείνει στο Los Angeles όπου είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία plus size μοντέλων. Και κάπου στην αρχή νομίζαμε πως παρακούσαμε, και όχι λόγω του σώματος της (#κανέναbodyshaming), αλλά γιατί μας φάνηκε παράξενο να βρίσκεσαι σε reality μαγειρικής, να σε ρωτούν τι θα κάνεις τα χρήματα και να λες πως θες να γίνεις μοντέλο. Κι ενώ το σχόλιο της έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για το τι από τα δύο θέλει πραγματικά η Μαρλέν, η εκπομπή «Ευτυχείτε» έκανε μία τρομερή αποκάλυψη.
Δες το βίντεο και μπες στη gallery που ακολουθεί για τα πειστήρια.

Η Μαρλέν όταν ήρθε στις οντισιόν του MasterChef στο βιογραφικό της είχε αναφέρει πως ζει στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια και βιοπορίζεται ως plus size model. Και όχι μόνο αυτό, όπως είδαμε στο ρεπορτάζ, η Μαρλέν είχε εκπροσωπήσει την Κρήτη σε καλλιστεία plus size στη Βρετανία.
Και κάπως έτσι μπήκαμε στη διαδικασία να τη βρούμε στο Instagram και να συνειδητοποιήσουμε πως όλο αυτό είναι πραγματικότητα, και πως πράγματι έχει δουλέψει σαν plus size model. Το ίδιο αναφέρεται και στο Instagram account της, ενώ είδαμε και πολλές φωτογραφίες στο account της από φωτογραφίσεις που έχει κάνει κατά διαστήματα.

Πηγή: Queen.gr

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares