Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 10:39

Το “Dream” του Γιώργου Προκοπίου στη Μύκονο

Μπορεί να αποτελεί το όνειρο πολλών, το “Dream” όμως ανήκει σε έναν, τον Γιώργο Προκοπίου. Η πολυτελής θαλαμηγός του Έλληνα εφοπλιστή και ενός από τους σημαντικότερους κατόχους real estate στην Ελλάδα, ακτινοβολούσε κάτω από το χθεσινό ηλιοβασίλεμα στα βιολετή νερά της Μυκόνου. 

Ο ίδιος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα όταν από ένα μαδέρι έφτιαξε ένα μικρό πλοίο και το έβαλε στη θάλασσα της Γλυφάδας. «Από τότε ήξερα τι θα κάνω» έχει πει. 

Το επιβλητικό mega yacht μπέρδεψε αρκετούς καθώς μοιάζει με κρουαζιερόπλοιο. Με 106 μέτρα μήκος και μια σειρά από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και με την πινελιά της κας Αλεξάνδρας Προκοπίου στον εσωτερικό διάκοσμο, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 40 πιο πολυτελείς θαλαμηγούς παγκοσμίως.  

Με 23 καμπίνες, 6 ντεκ, πισίνα, γυμναστήριο και diving center η εντυπωσιακή θαλαμηγός ταξιδεύει συχνά στα νησιά χαρίζοντας ονειρεμένες στιγμές σε μέλη και φίλους της οικογένειας. 

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες  εφοπλιστές στον κόσμο, ο Γιώργος Προκοπίου ιδρυτής των Dynacom Tankers Management, Sea Traders – Dynagas, βρίσκεται στην 13η θέση των 100 σημαντικότερων προσωπικοτήτων της διεθνούς ναυτιλίας στη γνωστή LIoyd’s List. Πρόσφατα τιμήθηκε με το «Greek Shipping Leadership Award» από την Capital Link. Μιλώντας για την ζωή του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μην νομίζετε ότι βλέπουμε στον ύπνο μας τι θα κάνουμε. Είμαστε ιστιοπλόοι. Παρακολουθούμε τον αέρα και αναλόγως πλέουμε. Έτσι είναι η ναυτιλία έτσι είναι η ζωή».

Πηγή: mykonosdaily.gr

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares