Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 12:55

Το μυστηριώδες teaser της Αθηναΐς: Η αποκάλυψη για την ταυτότητά της που θα συζητηθεί

Ένα πέπλο μυστηρίου, κυριαρχεί στο teaser του νέου τραγουδιού της Αθηναΐς, με τίτλο «Επιλογή Μου», σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Ιορδάνη Παύλου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την G Music.

Η Αθηναΐς, δίνει όλο της το ερμηνευτικό είναι, στο δυναμικό αυτό τραγούδι, που θα γίνει το μουσικό σλόγκαν των γυναικών, ενώ για πρώτη φορά, θα αποκαλύψει, την πραγματική της ταυτότητα!

Ποια είναι η Αθηναΐς; Ποια γνωστή τραγουδίστρια, που μεσορανούσε πριν πολλά χρόνια, κρύβεται μέσα της; Γιατί εξαφανίστηκε, και κάνει τώρα δυναμικό comeback, με νέα εμφάνιση και νέα φωνή; Τι συνέβη τότε; Γιατί βλέποντας τη αλλά και ακούγοντάς την σήμερα, δεν σου θυμίζει σε τίποτα, την καλλιτέχνιδα του παρελθόντος;

Η Αθηναΐς, έκανε την σωστή «Επιλογή», και αφέθηκε εξ ολοκλήρου στα «χέρια» των παραγωγών της και του σπουδαίου δασκάλου φωνητικής, Χρήστου Λυριτζή, που έβγαλαν από μέσα της, το λαϊκής χροιάς «διαμάντι» που έκρυβε!

Η αποκάλυψη, θα γίνει σε λίγες μέρες, μέσα από το νέο της βιντεοκλίπ, που γυρίστηκε στο στούντιο ηχογράφησης του Τάκη Αργυρίου, σκηνοθέτησε ο Pan Pan, επιμελήθηκε η Κατερίνα Σούσι (make up-hairstyling) και θα κυκλοφορήσει από τη G Music!!!

Οι backstage φωτογραφίες αποτελούν ένα quiz για δυνατούς λύτες, που θα θα καταφέρουν να αναγνωρίσουν τη νέα μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια, Αθηναΐς!!!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares