Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 13:48

Γιώργος Μαργέτης: Αγανάκτηση, άρνηση, και ξέσπασμα μέσα από το νέο του τραγούδι «Μάσκες» (βίντεο)

Ένα ζεϊμπέκικο διαφορετικό από όσα μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει, ένα κοινωνικό τραγούδι που καταγράφει τα όσα δύσκολα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, για όλα όσα αποσιωπούνται» πίσω από τις μάσκες που μας φόρεσαν, αποτελούν οι «ΜΑΣΚΕΣ» που μόλις κυκλοφόρησαν από την Paper Music, και από το πρώτο άκουσμά τους, σε καθηλώνουν.

Μία παρέα αγανακτισμένων ανθρώπων, για τα όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας από εκείνους που κατευθύνουν τις ζωές μας ως μαριονέτες, και μας «πουλάνε» ότι θέλουν τελικά, ένωσαν τις «φωνές» τους, ξέσπασαν, και μέσα από τη συγκλονιστική ερμηνεία του Γιώργου Μαργέτη, καταθέτουν μέσω της μουσικής, τις δικές τους «Μάσκες».

Σε στίχους του Terry Πετρά και μουσική του Γιώργου Μαργέτη, ενορχήστρωση του Στάθη Λαγογιάννη (@headroom studios) και υπό την σκηνοθεσία της Fresko Films, οι «Μάσκες» πέφτουν και τα κοινωνικά μηνύματα, που κρύβονται πίσω από αυτές, είναι πολλά.

«Ένα τραγούδι από Ψεκασμένους... Ένα τραγούδι από αυτούς που είναι Αρνητές... Όχι όμως της μάσκας, αλλά όλων αυτών των αθλιοτήτων που συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβούν δυστυχώς στο μέλλον από κάλπικες κυβερνήσεις που εμείς οι ίδιοι εκλέξαμε μετά από δικά τους ψέματα και υποσχέσεις. Φοράμε τη μάσκα γιατί οδηγηθήκαμε σ' αυτήν.. Από ιούς κατασκευασμένους σε εργαστήρια που κάθε τόσο το "σκάνε" με σκοπό να μας υπενθυμίσουν την θνητή και ευάλωτη ύπαρξη μας . Να μας υπενθυμίσουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μας φιμώσουν και να κατευθύνουν την λογική μας με το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο σχέδιο τους ...ΦΟΒΟΣ... Φοράμε τη μάσκα..Ναι..Πρέπει όμως να θυμηθούμε όταν θα έρθει η ώρα να αποφασίσουμε για το μέλλον μας, γιατί φορέσαμε τη μάσκα και τι ακολούθησε αυτήν και κάθε "μάσκα" που μας επιβάλλουν "για το καλό μας".... Με αγάπη για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ....ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ....ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Official Page του ο ερμηνευτής και δημιουργός Γιώργος Μαργέτης, πετώντας τις «Μάσκες» που τον πνίγουν!

Οι «Μάσκες» του Γιώργου Μαργέτη, κυκλοφορούν από την Paper Music!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares