Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 15:43

Το μέλλον για τις ''Άγριες Μέλισσες''

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι και φέτος οι... νικήτριες στη «μάχη» της τηλεθέασης ωστόσο απορία όλων είναι αν θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν.

Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική «Δρόσω», μίλησε στη Real life για το ενδεχόμενο να δούμε τρίτη σεζόν στο μέλλον, κάτι που άφησε ανοιχτό σαν ενδεχόμενο!

«Ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν πράγματι οι φήμες πως θα… πάμε και του χρόνου, αλλά, ναι, το θέλω, γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, συνεργείο κλπ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες». «Φυσικά, δεν έχει νόημα να γίνει κάτι για να γίνει μόνο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις».

Παράλληλα, η Δανάη Μιχαλάκη εκμυστηρεύεται πως εντυπωσιάστηκε που πήρε τα πρώτα σενάρια στα χέρια της και πάντα αναμένει τα επόμενα με μεγάλη λαχτάρα! «Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω και δεν τα ξέρω».

Τι άλλο θα συμβεί, όμως, στην πολύπαθη Δρόσω που ερμηνεύει; «Πιο πολύπαθη δεν γίνεται όντως! Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα! Στην αρχή είχα στο νου μου πως πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και βρέθηκε στην Τρούμπα» τονίζει.

Πηγή: newsbomb.gr

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares