Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 12:55

Ζήνα Κουτσελίνη: Σταθερά υψηλές πτήσεις τηλεθέασης και νέο δυνατό χαρτί στην εκπομπή της

Με το δεξί μπήκε το 2021 για την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», παίρνοντας στην σκυτάλη επιτυχίας από το 2020, και συνεχίζοντας με μεγάλες ταχύτητες, την κούρσα τηλεθέασης.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, έχοντας στο πλευρό της μία ομάδα ικανών ρεπόρτερ, καλύπτοντας με έγκυρο ρεπορτάζ όλη την επικαιρότητα, παρουσιάζοντας αποκλειστικά θέματα, και lifestyle εξομολογήσεις, και μπαίνοντας στα σπίτια των τηλεθεατών με αγάπη και ζεστασιά, αποδεικνύει καθημερινά, ότι είναι η σταθερή αξία της ζώνης της, με τα νούμερα της τηλεθέασης να της χαμογελούν, όπως και την Πέμπτη, αγγίζοντας το 12.5%!

Το μεσημέρι της Πέμπτης όμως, η Ζήνα Κουτσελίνη, επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη για το φανατικό τηλεοπτικό κοινό της, που την ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια.

Στην έναρξη της εκπομπής , η Ζήνα ανακοίνωσε πώς ο Σπύρος Χαριτάτος, είναι ο νέος της συνεργάτης στην εκπομπή.

“Σε αυτό το δυνάμωμα της παρέας έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη μέλος… Δεν χρειάζεται να πω πολλά, έχει πολλές περγαμηνές και είναι ο Σπύρος Χαριτάτος”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, φρόντισε με τη σειρά του να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, αλλά και να την ευχαριστήσει!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares