Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 02:00

Από το μπαρ στη Μύκονο στον αρραβώνα η Tiffany Trump και ο πάμπλουτος επιχειρηματίας Michael Boulos

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο, όμως, η μικρή του κόρη Tiffany (Τίφανι) δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς αρραβωνιάστηκε τον πάμπλουτο επιχειρηματία Michael Boulos (Μάικλ Μπούλος).

«Ήταν μεγάλη τιμή που κατάφερα να γιορτάσω πολλά σημαντικά γεγονότα και ιστορικές στιγμές, να δημιουργήσω μνήμες εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, με την πιο σημαντική εξ' αυτών, ο αρραβώνας μου με τον αγαπημένο μου Μάικλ. Aισθάνομαι ευλογημένη και πολύ χαρούμενη για το επόμενό μου κεφάλαιο» έγραψε η Tiffany (Τίφανι) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την ανακοίνωση συνόδευσε με μία φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται η ίδια να φοράει το διαμαντένιο μονόπετρο δαχτυλίδι του αρραβώνα, έχοντας αγκαλιά τον σύντροφό της.

Η Tiffany Trump (Τίφανι Τραμπ) και ο Michael Boulos (Μάικλ Μπούλος) γνωρίστηκαν το 2018 στο κλαμπ της Lindsay Lohan στη Μύκονο. Εκείνη την περίοδο, η ξανθιά καλλονή είχε χωρίσει από τον προηγούμενο σύντροφό της, τον Τος Μεκάνικ, με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι.

Ποιος είναι ο Michael Boulos
Σύμφωνα με το Page Six, ο Michael Boulos (Μάικλ Μπούλος) είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας και κληρονόμος του ομίλου Boulos Enterprises. Ο 22χρονος μεγάλωσε στο Λάγος, την μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας – μια χώρα που ο πρώην Πλανητάρχης είχε χαρακτηρίσει αρκετά προσβλητικά στο παρελθόν.

Από την άλλη, η Tiffany (Τίφανι) είναι το τέταρτο κατά σειρά παιδί του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απέκτησε από το γάμο του με τη Marla Maples (Μάρλα Μέιπλς). Είναι 27 ετών και πρόσφατα αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Georgetown. Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι την έκαναν στην επίδειξη μόδας της Taoray Wang στη Νέα Υόρκη πριν από δύο χρόνια.

Πηγή: ethnos.gr

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares