Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 12:04

Νέο τραγούδι "ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ" σε στίχους & μουσική Μπάμπη Κουλούρα , ερμηνεύει ο Γιάννης Σολάρης

Ο Γιάννης Σολάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Σύρου. Στην ηλικία των 13 χρόνων ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι και την μουσική.

Η πρώτη επαφή με μουσικό όργανο ήταν με το λαούτο. Δύο χρόνια αργότερα κι ενώ βρισκόταν στην ηλικία των 15 ετών, πήρε μέρος στους Καλλιτεχνικούς μαθητικούς αγώνες, κατακτώντας την πρώτη θέση μαζί με το συγκρότημα του στις Κυκλάδες, κερδίζοντας το εισιτήριο στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες στην Αθήνα. Από το 2011 και πλέον εργάζεται επαγγελματικά σε νυχτερινά μαγαζιά στη Σύρο και τις Κυκλάδες.
Λίγα λογια από τον δημιουργό

babis koulouras
Αυτή είναι το τρίτο ερωτικό μου τραγούδι που βγαίνει στον αέρα της μουσικής και για άλλη μια φορά η χαρά και η συγκίνησή μου είναι απερίγραπτη... Αυτό το τραγούδι μου το εμπιστεύθηκα να το ερμηνεύσει ένας ωραίος συριανός καλλιτέχνης, γόνος μια οικογένειας που υπερασπίζεται με πάθος και συνέχεια τις αξίες και τις παραδόσεις της Πατρίδας μας... Είναι το αγαπημένο μου πατριωτάκι, ο Γιάννης ο Σολάρης, που η ερμηνεία του εδώ απογειώνει αυτή τη λαϊκή - ερωτική μπαλάντα... Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έβαλαν ψυχή, ομορφιά και ταλέντο για να γίνει αλήθεια άλλο ένα μουσικό μου όνειρο...Τον Δημήτρη Μπουρνή και τον Βασίλη Θεοδωράκογλου, την υπέροχη ερμηνεύτρια Σιμέλα Χριστοπούλου της οποίας η δεύτερη φωνή της ήταν πρόσθετη αξία για το τραγούδι, την Ανθή Σαράντου, αυτή την αιθέρια ύπαρξη που με την ομορφιά της έδωσε δύναμη και χάρη στο βίντεο κλιπ, όλους τους μουσικούς πρώτου μεγέθους που έκαναν το θαύμα τους πάλι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα προβάλουν και αυτή την νέα μας μουσική δράση και τον άξιο γιο μου Φραγκίσκο Κουλούρα που και σε αυτήν την παραγωγή τα ''έδωσε όλα'' έχοντας την συνολική ευθύνη της παραγωγής του τραγουδιού, την ηχητική επιμέλεια και τη σκηνοθεσία του εξαίρετου video clip που το συνοδεύει...

Μπάμπης Κουλούρας

Κατηγορία LIFESTYLE

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares