Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 11:37

Λένια Ραζή-Μανόλης Πασχαλίδης: Kατάφεραν το πρώτο ντουέτο με εικόνα, εξ αποστάσεως στην καραντίνα (Video Cover- Σε θέλω Εδώ)

Με τον Covid 19, και την κατάσταση καραντίνας, που βιώναμε για μήνες, να τους χωρίζει, πολλά χιλιόμετρα, η Λένια Ραζή και ο Μανόλης Πασχαλίδης, κατάφεραν και βρήκαν τον τρόπο, να μας χαρίσουν, ένα μοναδικό και άκρως συγκινητικό ντουέτο.

Οι δύο καλλιτέχνες, μπήκαν σε διαφορετικά στούντιο ηχογράφησης, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και μίας σκληρής δουλειάς, με τις φωνές τους, εκμηδένισαν, τις αποστάσεις, με το μουσικό και οπτικό αποτέλεσμα, του «Σε Θέλω Εδώ», να είναι ότι πιο τρυφερό και διαφορετικό, έχουμε ακούσει.

Ένα μοναδικό cover, που απογειώνεται από τις ερμηνείες τους, και «γεννήθηκε», από την ανάγκη τους, να είχαν δίπλα τους, τους δικούς τους ανθρώπους, που μήνες, στερήθηκαν, όπως όλοι μας, λόγω του κορονοιού. Σε όλους αυτούς, που ήθελαν να εξομολογηθούν, «Σε Θέλω Εδώ», δημιούργησαν και αφιερώνουν, το «Σε Θέλω Εδώ», που ακούσαμε σε πρώτη εκτέλεση, από τη Δήμητρα Γαλάνη, και τον Γιώργο Καραδήμο!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares