Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 20:02

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μετά τον Αλέξανδρο Γαβαλά, οπτικοποίησε και ο ίδιος, τραγούδι στη νοηματική γλώσσα (βίντεο)

Ο δημοφιλής ερμηνευτής και οι συνεργάτες του, φέρεται, να εμπνεύστηκαν, από την κίνηση του αμοργιανού, ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου ερμηνευτή, που κατόπιν πρωτοβουλίας, της δισκογραφικής του εταιρίας, G Music, και της επικοινωνιολόγου Σπυριδούλας Κάμπου, προκάλεσαν «κύμα» συγκίνησης, οπτικοποιώντας, δια χειρός του Pan Pan, το πρώτο τραγούδι, Έλληνα ερμηνευτή, και στη νοηματική γλώσσα.

Πριν από δύο μήνες, ο Αλέξανδρος Γαβαλάς, ένωσε τη φωνή του, με τον Χρήστο Δαγρές, περνώντας μαζί του, πολλές ώρες, στη νοηματική σχολή «Κρατύλος», για να απολαύσουμε, το συγκινητικό αποτέλεσμα, του «Εμπόριο», με μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους του Γιάννη Μαλλιά, με μότο όλων, ότι «η μουσική, είναι η φωνή όλων, και μας ενώνει και με τη νοηματική». Δύο μήνες μετά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με την σειρά του, πραγματοποιεί, ένα ακόμη τραγούδι στη νοηματική γλώσσα, με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, να «ντύνουν» μουσικά, με τα χέρια τους, το «Κανένας Μόνος», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και Κωνσταντίνου Παντζή, και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Από ότι φαίνεται, ο Αλέξανδρος Γαβαλάς, άνοιξε έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας, μέσω της νοηματικής γλώσσας, που κέρδισε τον κόσμο, αλλά και τους συναδέλφους τους. Τόσο η κίνηση του Αλέξανδρου Γαβαλά, όσο και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, σε πλημμυρίζει έντονα συναισθήματα, και είναι άξια, πολλών συγχαρητηρίων.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares