Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 11:58

Τίνα Μελά: Η επιτυχία του «Στο Φινάλε», ο νέος μουσικός της «άσος» και ο ύμνος της ΑΕΚ [vid]

Διακοπές και εργασία, έχει το φετινό καλοκαίρι για την Τίνα Μελά, που καθημερινά, περνάει αρκετές ώρες στο στούντιο ηχογράφησης, αλλά και σε μαθήματα φωνητικής με τον δάσκαλό της, αφού ετοιμάζει δισκογραφικά, κάτι πολύ δυνατό, με την δισκογραφική της εταιρία, G Music, που θα της ανοίξει τα «φτερά», για μία καριέρα στο εξωτερικό…

Τόσο η ερμηνεύτρια, όσο και ο παραγωγός της, κρατούν τη δισκογραφική τους κίνηση, επτασφράγιστο μυστικό μέχρι στιγμής, αλλά όσοι έχουν ακούσει τι ετοιμάζουν, πρόκειται, για μία συνεργασία, που θα συζητηθεί, αλλά και θα χορευτεί πολύ, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η νέα και ανανεωμένη Τίνα Μελά, που σε κερδίζει με το μπρίο, και το ταπεραμέντο της επί σκηνής, βλέπει τις μουσικές της μετοχές, να ανεβαίνουν σταθερά, στο χρηματιστήριο της μουσικής, απόδειξη αυτού, το τελευταίο της τραγούδι, με τίτλο «Στο Φινάλε», έχει κερδίσει περισσότερες από 520.000 προβολές στο Youtube, αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Ανυπομονούμε, για τα νέα της τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν από τη G Music, και θα την απογειώσουν, αλλά και να πραγματοποιηθεί η μεγάλη της επιθυμία, που δεν είναι άλλη, από το να ερμηνεύσει, τον ύμνο της, αγαπημένης της ομάδας, που δεν είναι άλλη, από την ΑΕΚ. Δηλώνοντας «χανουμάκι» από κούνια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, στη εφημερίδα «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ», η Τίνα Μελά, μίλησε για τη σχέση της με το ποδόσφαιρο, ενώ εξομολογήθηκε δημόσια, πώς θέλει να ερμηνεύσει τον ύμνο…

Ποια η σχέση σου με το ποδόσφαιρο; Παρακολουθείς;

Μ’ αρέσει πολύ, να παρακολουθώ με παρέα ,καλούς αγώνες, αλλά δεν έχω τον χρόνο να βλέπω όσους θα ήθελα και ειδικά την ομάδα μου. Λατρεύω να πηγαίνω και στο γήπεδο, αν και λόγω περιορισμένου χρόνου, δεν τα καταφέρνω εύκολα. Είναι αλλιώς το συναίσθημα, και η οπαδικότητα, του γηπέδου.

Μάθαμε, πώς είσαι ΑΕΚτζού….

Πολύ καλά πληροφορηθήκατε…Είμαι ΑΕΚ από μικρή και συνεχίζω…..και δεν πρόκειται να αλλάξω, για κανέναν λόγο.

Σε ποιον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, η Τίνα Μελά δεν θα του τραγουδούσε ποτέ, το «Στο Φινάλε»;

Σε αυτόν που θα έβαζε τα περισσότερα γκολ! Όπως βλέπετε ΟΛΑ για την ομάδα!

Η πρόταση να τραγουδήσεις τον ύμνο της ΑΕΚ, με μία ξεσηκωτική, οπαδική ρούμπα, πώς θα σου φαινόταν;

Χωρίς δεύτερη σκέψη …θα έλεγα ναι! Μεγάλη τιμή να τραγουδήσω για την ομάδα μου…… Είναι το όνειρό μου, από μικρή. Θα απογειώσω και τον ύμνο, θα απογειώσω και την ομάδα μου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares