Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 10:56

Ζαζόπουλος-Σαφέτης-Χαραμή-Πλακιάς: Το απόλυτο λαϊκό-δημοτικό γλέντι, έρχεται στα «Λαδάδικα Αθήνας»

Δυναμικά στον χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης, μπαίνουν τα «Λαδάδικα Αθήνας». Το hot spot της οδού Πειραιώς και Ασωμάτων, ανανεώθηκε, με νέα διακόσμηση, και ότι πιο σύγχρονο, υπάρχει σε ήχο και φώτα, για να υποδεχτεί, τη χειμερινή σεζόν, με πολύ δυνατές συνεργασίες!

Από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται, το απόλυτο λαϊκό δημοτικό γλέντι! Ο «μεγάλος» διασκεδαστής, Αλέκος Ζαζόπουλος, ο σπουδαίος εκπρόσωπος του δημοτικού και όχι μόνο, πενταγράμμου, Κώστας Σαφέτης, η εκρηκτική λαϊκή ερμηνεύτρια, Ελένη Χαραμή, και ο σολίστ του κλαρίνου Πάνος Πλακιάς, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να εκτοξεύσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη!

Οι τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες, έχουν γίνει μία όμορφη παρέα, που από τις πρόβες τους κιόλας, όπως μπορείτε να δείτε, η χημεία, είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα! Και για τα μεσημέρια της Κυριακής, έχει στηθεί, από νωρίς, με φαγητό και ποτό, μέχρι αργά το βράδυ, ένα πρόγραμμα, διασκέδασης, που θα καλύπτει όλα τα γούστα, και με πολύ γνωστούς ερμηνευτές, σε guest εμφανίσεις.

Για αυτή την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, το θερμόμετρο του κεφιού, θα χτυπήσει «κόκκινο», αφού on stage θα απολαύσουμε, τον ένα και μοναδικό, Μάκη Χριστοδουλόπουλο!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares