Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 10:56

Συνεργασία- έκπληξη για Εvgenia και dj Valentino στο πιο special remix του «Όχι, Ευχαριστώ»

Mία ακόμη, μουσική έκπληξη, έρχεται από την Evgenia, που ενώνει τις δυνάμεις της, με τον hit maker-remix, τον Dj Valentino, και αυτό που θα ακούσουμε, θα μας συνεπάρει με τον ρυθμό του!

Η Evgenia, είναι μία ερμηνεύτρια, που έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική μουσική σκηνή, από την Αμερική, όπου ζει και εργάζεται!

Τα τραγούδια της, που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, φέροντας σπουδαίες υπογραφές, των καλύτερων του είδους τους, έχουν καταφέρει, να αγγίξουν εκατομμύρια προβολές στο Youtube, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Αν και πριν από τρεις μήνες, την απολαύσαμε στην επιτυχία της, με τίτλο «Το Μαξιλάρι», μία δυναμική ροκ μπαλάντα, σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, που είναι και παραγωγός της, αλλά και στίχους της Jenny Tsiko, το προηγούμενο hit της, με τίτλο «Όχι, Ευχαριστώ», με 2.200.00 views, είναι αυτό, που θα απολαύσουμε σε ένα μοναδικό και μελωδικό remix, με την υπογραφή, του μετρ των club remix, dj Valentino.

Ένα τραγούδι, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, του έκανε «κλικ», ώστε να «πειραματιστεί» μουσικά πάνω του, και να το μετατρέψει, στο απόλυτο radio αλλά και club hit, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, παράλληλα με την έναρξη του live tour της στην Αμερική, μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Βασιλική Νταντά.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares