Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 14:54

Αννούλα Μώρου: Διασκευάζει το απόλυτο νησιώτικο hit «Tώρα Πετώ» με την remix-υπογραφή του dj Valentino (βίντεο)

Με την πιο δυνατή διασκευή, μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 90ς, που κυριαρχεί μουσικά μέχρι και σήμερα, και με το πιο ξεσηκωτικό remix, με την υπογραφή επιτυχίας του dj Valentino, επιστρέφει δισκογραφικά, η Αννούλα Μώρου, μπορώντας να πει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, πώς «Τώρα Πετώ»!

Έχοντας την ψήφο εμπιστοσύνης, του Ματθαίου Γιαννούλη, που υπογράφει τους στίχους και την μουσική του «Τώρα Πετώ», αλλά και την πρώτη εκτέλεσή του, αλλά και του Χριστόδουλου Σιγανού, που ανέλαβε την διεύθυνση παραγωγής, η Αννούλα Μώρου, «πετάει» μουσικά στα ουράνια…με μία δυνατή επιτυχία, που ήδη, πρωταγωνιστεί στα club, αλλά και στα radio-mix, ανά την Ελλάδα.

Η Αννούλα Μώρου, αποτελεί αναμφισβήτητα, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους, του νησιώτικου τραγουδιού. Βέρα Kυκλαδίτισσα, με καταγωγή από την Σαντορίνη και την Άνδρο, και με ακούσματα της νησιώτικης παράδοσης, από κούνια, παίζοντας βιολί στα 13 της, η Αννούλα Μώρου, είναι η νεότερη σε ηλικία, «πρέσβειρα», του καθαρόαιμου, νησιώτικου-παραδοσιακού, γλεντιού. Αν και πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Αρχειονομίας, το τραγούδι, και δη, το παραδοσιακό νησιώτικο, ήταν μονόδρομος για εκείνη. Ακολούθησαν, σημαντικές σπουδές στη φωνητική και στο πιάνο, έφτασε να διδάσκει σε ωδεία, ενώ το 2010, κάνει το ντεμπούτο της, στο «Γαλάζιο», στο πλευρό του Βαγγέλη Κονιτόπουλου. Η πιο νεαρή εκπρόσωπος τότε, του νησιώτικου τραγουδιού, κατάφερε, να κλέψει τις εντυπώσεις. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να συνεργαστεί, με τα μεγαλύτερα ονόματα της νησιώτικης και κρητικής μουσικής, κερδίζοντας τον σεβασμό, και την εκτίμησή τους, για το ταλέντο της!

Η Αννούλα Μώρου, τώρα μας «ταξιδεύει» στο απόλυτο νησιώτικο γλέντι, με το «Τώρα Πετώ», για να «πετάμε» μαζί της, στην διασκέδαση!

Κυκλοφορεί, από τη Heat The Label, και το κανάλι της Siganos Music, στο Youtube.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares