Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 16:12

Έτσι μπορούμε να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα [vid]

Χρήσιμες οδηγίες δίνει στον κόσμο η αμερικανική υπηρεσία Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Στο πλαίσιο καμπάνιας να ενθαρρύνει τον κόσμο να φορά τέτοιες μάσκες, η αμερικανική υπηρεσία Centers for Disease Control and Prevention (CDC) δημιούργησε ένα βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων για να επιδείξει πώς μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας μάσκα προσώπου.

Η CDC συνιστά στους πολίτες να φορούν «μη ιατρικές, υφασμάτινες μάσκες» για να συμβάλλουν στην αποτροπή της περαιτέρω επέκτασης της πανδημίας

Στο βίντεο, ο στρατιωτικός ιατρός Dr. Jerome Adams -φέρει τον βαθμό του Surgeon General- επιδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνουμε τη δική μας υφασμάτινη μάσκα προσώπου, χρησιμοποιώντας παλιά ρούχα, όπως ένα T-shirt ή παλιό κασκόλ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί δύο λαστιχάκια για να φτιάξει δύο θηλιές για τα αυτιά.

«Η CDC συμβουλεύει επιπροσθέτως τη χρήση απλών υφασμάτινων καλυπτρών προσώπου για να επιβραδύνουμε τη διάδοση του ιού και να βοηθήσουμε όσους μπορεί να έχουν προσβληθεί από τον ιό και δεν το γνωρίζουν να μη τον μεταδώσουν σε άλλους» αναφέρει, σε ανακοίνωση στον ιστότοπό της, η CDC.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares