Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 12:44

Κορωνοϊός: - Συναγερμός στον Βόλο - Θετικός στον ιό γυναικολόγος

«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε από προχθές το βράδυ (19/10) στον Βόλο, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιώτης γυναικολόγος - μαιευτήρας της πόλης ενημερωνόταν ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος φέρεται να κόλλησε τον ιό από τη μητέρα του η οποία έκανε το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο και βρέθηκε θετική. Μόλις ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι είναι και ο ίδιος θετικός, ξεκίνησε αυτοβούλως να ενημερώνει τις πελάτισσες του, προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι, λόγω της ιατρικής του ιδιότητας, ο ίδιος υποβάλλεται σε τεστ κορωνοϊού κάθε δεκαήμερο.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές ήδη περισσότερες από δέκα γυναίκες έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα, όπως και οι σύζυγοί τους, αλλά και μέλη των οικογενειών τους, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς ο αριθμός των ατόμων που έχουν τεθεί σε περιορισμό.

Ορισμένες μάλιστα που βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης απευθύνθηκαν ήδη στο νοσοκομείο, αλλά και σε ιδιωτικά εργαστήρια για να υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό, υπό τον φόβο διασποράς του ιού.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares