Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 15:40

Κορονοϊός: Εμβόλιο μέχρι τον Δεκέμβριο σχεδιάζουν οι γιατροί

Ήδη γιατροί σχεδιάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα φθάσουν γρηγορότερα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού στις ευπαθείς και ευαίσθητες ομάδες από τις αρχές Δεκεμβρίου, εάν εγκριθεί η διάθεσή τους. 

Πολλές αξιόπιστες πηγές στέκονται στη δημοσίευση του έγκριτου επιστημονικού site του Pulse (ειδικό περιοδικό για οικογενειακούς γιατρούς) ότι υπάρχουν δύο εμβόλια που προορίζονται για χρήση, συμπεριλαμβανομένου ενός που απαιτεί δύο λήψεις. 

Ωστόσο, οι επιστήμονες εφιστούν την προσοχή.  Αρκετοί υποστηρίζουν ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για ένα εμβόλιο αφού πρέπει να προηγηθούν αυστηρές  κλινικές δοκιμές μέχρι την έγκρισή του από τις αρμόδιες αρχές. 

Είναι πάντως βέβαιο ότι το κέντρο «George Eliot» του Εθνικού Συστήματος Υγείας στο Warwickshire και το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Lothian στη Σκωτία, έχουν θέση σε εφαρμογή σχέδια για την πιθανή διάθεση εμβολίου Covid-19 στο προσωπικό τους τον Δεκέμβριο!

Ένα μυστικό email

Εδώ να σημειώσουμε ότι, ένα μυστικό email που… έπεσε στα χέρια δημοσιογράφου αποδεικνύει ότι το «NHS Lothian» ζητά συναντήσεις με τις τοπικές αρχές για να συζητήσουν τις προετοιμασίες για την διάδοση ενός εμβολίου. Το email ισχυρίζεται ότι ένα εμβόλιο θα μπορούσε να είναι έτοιμο σε «έξι εβδομάδες». Αναφέρει σχετικά: «Οι χρονικές κλίμακες είναι αβέβαιες, αλλά προσπαθούμε να υποθέσουμε ότι ένα εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020.

Πηγή: ethnos.gr

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares