Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 00:26

Τρίτος νεκρός από κορονοϊό στις Κυκλάδες ένας 75χρονος στην Πάρο

Οι Κυκλάδες θρηνούν.... Οι Κυκλάδες μετρούν τον 3ο τους νεκρό λόγω της πανδημίας... Σε μία περίοδο όπου τα κρούσματα είναι συνεχόμενα, έρχεται η είδηση από την γειτονική Πάρο και μας βυθίζει στη θλίψη... .

Οπως διαβάζουμε στην σελίδα parianostypos.gr, 75χρονος κάτοικος Πάρου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου με rapid test που διενεργήθηκε από κλιμάκιο του ΚΟΜΥ – ΕΟΔΥ έξω από κατάστημα τροφίμων στην Παροικία.

Αποδείχτηκε όμως νικητής... Πρόσφατα επέστρεψε από την Αθήνα, όπου η σύζυγός του είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, ωστόσο, στα διαγνωστικά τεστ για κορωνοϊό στα οποία είχε υποβληθεί κατά την είσοδο και την έξοδό του από το νοσοκομείο είχε βρεθεί αρνητικός στον ιό.

Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του... Επιστρέφοντας στην Πάρο, βρέθηκε τυχαία θετικός σε rapid test όπως προαναφέρθηκε. Στη διάρκεια της καραντίνας του εμφάνισε συμπτώματα τα οποία επιδεινώθηκαν και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του σε κάψουλα με πτητικό μέσο από την Πάρο σε νοσοκομείο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Δυστυχώς, μετά από δύο σχεδόν εβδομάδες νοσηλείας ο άτυχος 75χρονος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Και επειδή είπαμε νωρίτερα ότι είναι ο 3ος, να αναφέρουμε ότι στις 13 Δεκεμβρίου η Νάξος αποχαιρέτησε κάτοικο της Μονής που έφυγε λόγω κορωνοϊού (επιπλοκές στο αναπνευστικό) σε ηλικία 61 ετών ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα (7 Δεκεμβρίου) είχε φύγει κάτοικος της Ανδρου μετά από μάχη 20 ημερών σε νοσοκομείο της Αττικής.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares