Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 00:13

Ευχαριστήριο του Πέτρου Ραουζαίου προς το Νοσοκομείο Σύρου

Τις δημόσιες ευχαριστίες προς το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σύρου εκφράζει ο κοινοτάρχης της Άνω Σύρου, κ. Πέτρος Ραουζαίος μετά τη νοσηλεία του με covid-19.

Αναλυτικά:

Αν και αρκετά καθυστερημένα μετά την περιπέτεια της υγείας μου με τον covid-19 ,όπου και νοσηλεύτηκα στο τμήμα Covid του Γ.Ν. Σύρου ,του νοσοκομείου μας στις 7 Ιουλίου 2022 ,νιώθω την υποχρέωση όπως ευχαριστήσω θερμώς, ολοψύχως και εγκαρδίως το Διοικητή κ.Ζουλουφό Μιχαήλ, την Πρόεδρο των εργαζομένων κα. Καλογαιράκη Αικατερίνη, όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Επειγόντων περιστατικών ,του αξονικού τομογράφου καθώς φυσικά του τμήματος Covid και ειδικότερα την Ιατρό Παθολόγο κα. Τζώρτζη Μαρία η οποία αποτελεί πρότυπο ιατρού ,όλες τις νοσηλεύτριες μία προς μία ξεχωριστά και ιδιαιτέρως τη νοσηλεύτρια Πέπη Δαλμυρά, για το απαράμιλλο ,συνεχείς ενδιαφέρον τους, την ξεχωριστή ανθρωπιά ,στοργή τους ,ζεστασιά και αγάπη που σε περιβάλλουν που αισθάνεσαι τόσο οικεία και ζεστά ως σαν να είσαι στο ίδιο το σπίτι σου, προσπαθώντας να κάνουν όσο ποιο ευχάριστη την παραμονή σου ώστε να ξεχνάς ότι νοσηλεύεσαι και μάλιστα με Covid.
Τέτοιες παραδειγματικές συμπεριφορές περικοσμούν και λαμπρύνουν το νοσοκομείο μας αποτελώντας ταυτόχρονα άξια παραδείγματα ,καθιστώντας το πρότυπη νοσοκομειακή μονάδα παρά τα όποια σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης υπάρχουν καθιστώντας πολύ δύσκολο το σημαντικό και σπουδαίο αυτό έργο τους, όχι μόνο του συγκεκριμένου τμήματος αλλά ΌΛΟΥ του νοσοκομείου μας
Είμαστε τυχεροί όπου έχουμε ένα τέτοιο νοσοκομείο πρότυπο για νοσηλευτική μονάδα επαρχίας και μάλιστα σε νησιωτική περιοχή ,με ένα τόσο καλό, αξιόλογο και καταρτισμένο ανθρώπινο προσωπικό!!!!
Θερμώς σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Να είστε ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΓΕΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ ,για να μας προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας που είναι τόσο ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ,διότι απ'αυτές εξαρτάται η ίδια μας η ΖΩΗ και πόσο μάλλον όταν ζούμε σε νησί ,περικυκλωμένοι από θάλασσα!!!!

Με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Πέτρος Μ. Ραουζαίος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δημ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares