Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 21:33

ΠΑΣ Νάξου: Ο απολογισμός του σαββατοκύριακου

Δύο νίκες, μία ήττα και μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές, είναι ο απολογισμός του σαββατοκύριακου για τα τμήματα του ΠΑΣ Νάξου.

Η πρεμιέρα για την Κ-17 ήταν νικηφόρα με 5-2 απέναντι στον Παμμηλιακό, ενώ οι δύο ομάδες της κατηγορίας Κ-13 ταξίδεψαν στην Σαντορίνη, όπου η ομάδα [1] νίκησε τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 και η ομάδα [2] ηττήθηκε από τον Πανθηραϊκό.

Η Κ-17 αγωνίστηκε το Σάββατο στις 12:00 στο ΔΑΚ Νάξου. Σκόρερ ήταν οι: Τόνι, Βασαλάκης, Παντελαίος, Ορφανό και Λέκκα. 

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας) : Τάκος (68΄Κουφόπουλος), Ρότσι (61' κάσα) , Μαθιάσος , Ψαρράς , Βασαλάκης , Μπόσκου (72΄Ρετζέπι), Χωριανόπουλος (68΄Τσέπα), Ορφανός , Λέκκας , Παντελαίος (72' Μουστάκης), Τόνι.

ΠΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Κ13

Από εκεί και πέρα είχαμε την πολυπληθή αποστολή της ομάδας μας στη Σαντορίνη, αποτελούμενη από δεκάδες αθλητές, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και γονείς. 

Η 1η ομάδα της Κ-13 νίκησε τον ΑΣ Σαντορίνης. Σκόρερ ήταν: Γιαννακοπούλου (2), Βαλέττας, Μανθόπουλος, Λεγάκης, Μαυρίδης.

ΠΑΣ Νάξου (Σιδερής Πέτρος): Μαϊτος, Μαυρίδης, Κύλης, Παρτσινέβελος, Λέκκας Β., Λεγάκης, Μανθόπουλος, Βαλέττας, Γιαννακοπούλου Μ.

Έπαιξαν ακόμα και οι: Μαυρίδης, Κωστούλα, Ντέμος

Στο τρίτο παιχνίδι η 2η ομάδα της Κ-13 ηττήθηκε από τον Πανθηραϊκό. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Μάρκου, ενώ είχαμε και ένα χαμένο πέναλτι. 

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης Πέτρος): Χωριανόπουλος, Κουτελιέρης, Νάνας, Ορφανός, Roci, Μάρκου, Μάκα, Καρούσης, Καστρήσιος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λάζρι, Περιστεράκης και Γυπαράκης.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούν τα σωματεία του ΑΣ Σαντορίνης 2020 και του Πανθηραϊκού για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στις αποστολές μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τις εταιρίες Blue Star Ferries και Seajets για την έκπτωση που μας παρείχαν και την ασφάλεια και άνεση που μας πρόσφεραν στο ταξίδι.

Τέλος, ευχαριστούμε τον φωτογράφο, κ. Νίκο Σταυρίτη, ο οποίος για ακόμη μία φορά μας παραχώρησε δωρεάν φωτογραφίες.

ΠΑΣ Νάξου. Η δράση συνεχίζεται το επόμενο σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι!!! 

Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, το γραφείο τύπου.

ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΑΣΣ 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares