Παραίτηση του Γιώργου Φώσκολου από την προεδρία του ΑΟ Σύρου

Παραίτηση του Γιώργου Φώσκολου από την προεδρία του ΑΟ Σύρου

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΑΟ Σύρου υπέβαλε πριν λίγο με ανοιχτή επιστολή ο Πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος.

 τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο καθώς μία ομάδα με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της του ΑΟΣ κ. Νίκο Ζιάβρα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να είναι εκείνοι που θα οδηγήσουν τον ΑΟ Σύρου στην επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Φώσκολος, βλέποντας την κίνηση αυτή, αποφάσισε να αποχωρήσει και να αφήσει χώρο σε αυτή τη νέα προσπάθεια στην οποία διαβεβαιώνει ότι θα είναι αρωγός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Φώσκολος έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή του ΑΟ Σύρου στα ποδοσφαιρικά πράγματα των Κυκλάδων και είναι ο πρόεδρος που επί των ημερών του ΑΟ Σύρου έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Πληροφορίες στου S.C. αναφέρουν ότι ήδη ο μεγαλοπαράγοντας της Σύρου έχει δεχθεί κρούση ώστε να συμμετάσχει στο ΔΣ του Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Φώσκολου έχει ως εξής:

«Οκ,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο…» λέει το γνωστό λαϊκό άσμα . Κάπως έτσι τελειώνει και η θητεία μου στην προεδρική καρέκλα του Α.Ο. Σύρου.

Μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ όπως και την οικογένειά μου. Από μικρό παιδί μεγάλωσα κοντά της, γεύτηκα μεγάλες επιτυχίες της και της οποίας είχα τη μεγάλη τιμή να ηγηθώ διοικητικά για αρκετά χρόνια, πολλά από τα οποία μόνο εύκολα δεν ήταν.

Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα γι’ αυτή την ομάδα και για τον κόσμο που την αγαπά. Αναμφίβολα έκανα και λάθη στα χρόνια που άσκησα διοίκηση. Ίσως από τον παρορμητικό μου χαρακτήρα, ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο!

Πήρα λοιπόν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για μένα. Να παραιτηθώ τόσο από τη θέση του προέδρου όσο και από διοικητικό στέλεχος της ομάδας.

Νομίζω πως πρόσφερα ό,τι μπορούσα και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Αποχωρώ ως παράγοντας, όχι όμως και από «στρατιώτης» της ομάδας, την οποία θα εξακολουθώ να στηρίζω και να βοηθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω όσους συνεργάστηκα μαζί τους τα χρόνια που ήμουν πρόεδρος. Προπονητές , παίκτες, παράγοντες.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σύρου ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου η διάδοχη κατάσταση να είναι ό,τι καλύτερο!

Α.Ο. Σύρου για πάντα…
Γιώργος Φώσκολος

επιστροφή στην κορυφή

Κλείνει ο ''Ράμπα'' και «σκάει» 2 βόμβες ο ΑΟ Σύρου

Μπορεί να μην έχουμε μεταγραφικές ανακοινώσεις στον ΑΟ Σύρου, αλλά αυτό...

Ευγένιος Ρηγούτσος ο 7ος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στην Ελλάς Σύρου

Την 7η του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, καθώς...

Μετατέθηκε για τις 15/9 το Σουπερ Καπ Κυκλάδων

Παρότι η πραγματοποίησε του Σουπερ Καπ Κυκλάδων ανάμεσα στον Πανθηραϊκό...

Στις 26 Αυγούστου ξεκινάει ο Πάγος

Στον Πάγο κοιτάζουν την επόμενη ημερα με το Χρήστο Φωκά...

Μακρής στους Αγιους Αναργυρους

Στην απόκτηση του Παναγιώτη Μακρή προχώρησαν οι Άγιοι Ανάργυροι.

Στις 19/8 ξεκινά ο ΑΟ Πύργου (το πρόγραμμα τις προετοιμασίας)

Οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΑΟ...

Ντεμπούτο στην άμμο ο Αντώνης Καλόγερας

Μετά την πιστοποίηση του ως διαιτητής της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου...

Έκλεισε Χατζηεμμανουήλ ο «Φονέας»

Ομάδα νεανική με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει ο ''Ράμπα'' και «σκάει» 2 βόμβες ο ΑΟ Σύρου

Μπορεί να μην έχουμε μεταγραφικές ανακοινώσεις στον ΑΟ Σύρου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα της Σύρου δεν κάνει τις...

Ευγένιος Ρηγούτσος ο 7ος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στην Ελλάς Σύρου

Την 7η του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, καθώς πριν λίγο απέσπασε την υπογραφή του Συριανού επιθετικού Ευγένιου Ρηγούτσου.