Πόσοι πέφτουν και τι αλλάζει στην Α΄κατηγορία (η συμπλ. προκήρυξη)

Πόσοι πέφτουν και τι αλλάζει στην Α΄κατηγορία (η συμπλ. προκήρυξη)

Το τρόπο που θα αναδειχτεί ο πρωταθλητής της Α΄κατηγορίας ''BLUE STAR FERRIES'' και ποιες θα είναι οι ομάδες της κατηγορίας γνωστοποίησε η ΕΠΣ Κυκλάδων με την συμπληρωματική προκήρυξη που κοινοποίησε προς τα σωματεία.

Στην συμπληρωματική προκήρυξη υπάρχει και μία αλλαγή όσο αφορά του μικρούς που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς το όριο του χρόνου γέννησης, άλλαξε από το 2001 που αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην προκήρυξη, σε 1999 που θα ισχύσει τελικά έπειτα από δυσκολία των ομάδων να καλύψουν τις θέσεις σε αυτές τις ηλικίες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

ΑΡΘΡΟ 5 - ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (τελευταία παράγραφος) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Προστίθεται: «Οι ποινές σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά Δικαστήρια και η διαδικασία επιβολής αυτών αναφέρονται στο άρθρο 35 του Κ.Α.Π».

ΑΡΘΡΟ 10 - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Προστίθεται: «Τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας πρέπει να προσλαμβάνουν Προπονητές κατόχους διπλώματος UEFA Β τουλάχιστον (άρθρο 5 Κανονισμού Προπονητών). Σε περίπτωση έλλειψης διπλώματος UEFA Β, θα τους επιτρέπεται, κατόπιν έγκρισης από την Ε.Π.Σ.Κ., πρόσληψη Προπονητή κατόχου διπλώματος UEFA C.

Επίσης ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου που αγωνίζεται (άρθρα 6 και 13 Κανονισμού Προπονητών) χωρίς να επιβάλλεται σε αυτήν την περίπτωση να καταθέσει την ταυτότητα του.

 ΑΡΘΡΟ 11 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (τελευταία παράγραφος) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Διορθώνεται: «Επίσης, λόγω δυσκολίας εύρεσης αθλητών από πολλά σωματεία μας γεννηθέντων του 2001, θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενός ποδοσφαιριστή γεννηθέντα την 01/01/1999 και εντεύθεν. Σε περίπτωση αλλαγής του στον αγώνα, θα αντικαθίσταται με ποδοσφαιριστή ίδιας ηλικιακής Κατηγορίας».

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν Ενιαίο Όμιλο με την συμμετοχή οκτώ (8) ομάδων.

Την μία εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Β’ Κατηγορίας «aegean islands», Κ-14 «MOLTEN» & Κ-10 και την επόμενη εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Κ-16 «BIOCLEAN» & Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL», λόγω της κοινής συμμετοχής ποδοσφαιριστών σε συνεχόμενες ηλιακές Κατηγορίες.

Το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES» θα έχει συνεχή ροή, εκτός αν θα διεξάγονται αγώνες Κυπέλλου Κυκλάδων «HAUSBRANDT».  

1. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: (8 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΓΟΥ, Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο ΠΥΡΓΟΥ ΘΗΡΑΣ

Θα διεξαχθούν αγώνες (εντός – εκτός) σε δύο γύρους και η πρώτη ομάδα, σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα, θα είναι η Πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων «BLUE STAR FERRIES», περιόδου 2019-2020, η οποία θα προβιβάζεται στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2020-2021.      

2. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Στην Α’ Κατηγορία την περίοδο 2020-2021 θα συμμετέχουν οι 5 ομάδες που παρέμειναν στην Κατηγορία (1 ομάδα θα προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική, 2 θα υποβιβαστούν στην Β’ Κατηγορία Κυκλάδων) και θα προστεθούν όποια ομάδα ή ομάδες τυχόν υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική Κατηγορία περιόδου 2019-2020.

       Σε περίπτωση και «κατ’ ευχή μας» δεν υποβιβαστεί καμία ομάδα μας από την Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ο πίνακας θα συμπληρωθεί από την Τριταθλήτρια ομάδα της Β’ Κατηγορίας περιόδου 2019-2020, ούτως ώστε οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας να είναι τουλάχιστον 8.

       Αν κάποια Ομάδα, με δικαίωμα συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία περιόδου 2020-2021, δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτήν, αντικαθίσταται από την 3η Ομάδα του Βαθμολογικού Πίνακα της Β’ Κατηγορίας. Εάν δεν το επιθυμεί η 3η Ομάδα αντικαθίσταται από την 4η Ομάδα κ.ο.κ.

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Η αποστολή του Πανθηραϊκού για την αναμέτρηση στο Κερατσίνι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθηραϊκού για το αυριανό ματς που...

Η αποστολή της Άνω Μεράς για το ματς με την ΑΕ Μοσχάτου

Εν πλω βρίσκεται η αποστολή της Άνω Μεράς αυτή τη...

Ομιλία με θέματα: διατροφή - ψυχολογία - προπόνηση από τον ΑΟ Μυκόνου

Το Σάββατο (29/02) και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Γρυπάρειο...

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (29/2-4/3)

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων για το...

Πήρε τους τρεις βαθμούς με Ιερόθεο η Θύελλα Καμαριου (η βαθμολογία)

 Την απόφαση της για τον τύχη του αγώνα της Θύελλας...

Ολοκλήρωσε το απόλυτο 8 στα 8 η Ελλάς Σύρου

Χωρίς καν να τσαλακωθεί η Ελλάς Σύρου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές...

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός [pics]

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Πανθηραϊκος πέρασε το εμπόδιο του κατά...

Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου

Δείτε τους διαιτητές που ορίστηκαν για την 22η αγωνιστική του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Ομιλία με θέματα: διατροφή - ψυχολογία - προπόνηση από τον ΑΟ Μυκόνου

Το Σάββατο (29/02) και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο ομιλία σχετικά με τη διατροφή, τη ψυχολογία, τη...

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (29/2-4/3)

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων για το διάστημα 29/2 - 4/3.