Τα παιδιά της Πάρου παίζουν για τα παιδιά της Μάντρας!

Τα παιδιά της Πάρου παίζουν για τα παιδιά της Μάντρας!

Μέσω του Τουρνουά Ακαδημιών Πάρου επιζητούμε να βλέπουμε χαρούμενα προσωπάκια παιδιών. Για αυτό ο Δήμος Πάρου, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.(με την Αθλητική της Επιτροπή) και τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, σαν πρεσβευτές του παιδικού ποδοσφαίρου αισθανόμαστε την υποχρέωση να δείξουμε έμπρακτα αγάπη και αλληλεγγύη.

Δεν είναι μόνο οι αγώνες που έχουν σημασία, αλλά αυτό που έχουμε εισπράξει τόσα χρόνια μέσα από το Τουρνουά Ακαδημιών είναι πως το ποδόσφαιρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους μέσα από το χαμόγελο των παιδιών.

Δυστυχώς οι καταστροφικές πλημμύρες που τρόμαξαν τα παιδιά στην Μάνδρα Αττικής είχαν ως αποτέλεσμα αυτό το χαμόγελο να παγώσει για λίγο. Γι’ αυτό στηρίζουμε την πρωτοβουλία του Eugenios Gerads Soccer Camp να μαζέψει παιχνίδια  με σκοπό να ξανανθίσει το χαμόγελο σε 1.000 παιδιά περίπου .

Η ευτυχία και η διασκέδαση έρχεται μέσα από το παιχνίδι. Όλοι μαζί θα δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι στο οποίο θα μας έχουν συμπαίκτες. 

Έτσι οργανώνουμε στο πλαίσιο του Τουρνουά Ακαδημιών Πάρου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου αγώνες από τις 13:00-15:00 με σκοπό να μαζέψουμε παιχνίδια και μπάλες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων τα οποία θα προσφέρουμε με μεγάλη χαρά στα παιδιά της Μάνδρας. Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξουμε έμπρακτα τους μικρούς μας φίλους .

Τι καλύτερο από το να βλέπεις παιδιά να βοηθάνε παιδιά…

Το Τουρνουά Ακαδημιών Πάρου απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006-2011 όμως μπορούν να βρεθούν κοντά μας και παιδιά άλλων ηλικιών και να φέρουν το δώρο τους όπως επίσης και παιδιά που δεν θα λάβουν μέρος και θα θέλουν απλά να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν .

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν από όλες τις Ακαδημίες της Πάρου θα σταλούν δωρεάν από τη  μεταφορική Πάρου – Αντιπάρου το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου στο STAR SPORT CLUB στη Βούλα όπου εκείνη την ημέρα θα διοργανωθεί το Eugenios Soccer Camp. Εκεί θα συγκεντρωθούν τα δώρα που έχουν σταλεί από όλη την Ελλάδα και μαζί με αυτά της Πάρου, θα τα προσφέρουν στα παιδιά σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας  την επόμενη μέρα 21 Δεκεμβρίου. Το νησί της Πάρου και όλες οι ακαδημίες του νησιού μας που θα βοηθήσουν θα ανακοινωθούν με πολύ χαρά και συγκίνηση από τους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας. 

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Αίτημα του ΑΟ Μυκόνου αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σύρου

Αίτημα για αλλαγή ημέρας στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής κόντρα...

Με βραβεύσεις και τιμές ο αγώνας Παλαίμαχων της Θύελλας Καμαρίου και των Επίλεκτων Θεσσαλίας [pics]

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, φιλικός...

Το μυαλό στον Ακράτητο από σήμερα έχουν στην Θύελλα

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για...

Πανθηραϊκός - Κερατσίνι 0-0 [highlights]

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το ματς του 5ου ομίλου...

Παραίτηση Φράγκου από το γραφείο τύπου του Πανναξιακού

Την παραίτηση του από τη θέση του υπεύθυνου τύπου και...

ΑΣ Άνω Μερά - ΑE Μοσχάτου 2-1 [highlights]

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από τον αγώνα...

ΑΜΣ Φιλωτίου - Πανθηραϊκός Β' 5-2 [highlights]

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την αναμέτρηση...

Κηφισιά - Θύελλα Καμαρίου 1-2 [highlights]

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την μεγάλη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Αίτημα του ΑΟ Μυκόνου αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σύρου

Αίτημα για αλλαγή ημέρας στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟ Σύρου κατέθεσε πριν λίγο ο ΑΟ Μυκόνου.

Με βραβεύσεις και τιμές ο αγώνας Παλαίμαχων της Θύελλας Καμαρίου και των Επίλεκτων Θεσσαλίας [pics]

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ των ομάδων “Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας”...