Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 19:47

Ο Κουμπαράκης διαιτητής της Football League II

koumbarakis-Stefanos

Στους πίνακες των διαιτητών της Γ΄Εθνικής επαγγελματικής κατηγορίας ανήκει ο Συριανός διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης.

Ο ικανότατος και ταλαντούχος διαιτητής μετά τα επιτυχημένα FIFA Test του Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και τις δύο πολύ καλές χρονιές που έκανε στο πρωτάθλημα της Δ΄εθνικής κατηγορίας αξιολογήθηκε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ να «σφυρίζει» αγώνες της Football league II .

H σπουδαία διάκριση ήρθε να επιβραβεύσει τις προσπάθειες και τους κόπους του νεαρού διαιτητή. Ο Κυκλαδίτης ρέφερι είναι, αν όχι ο νεαρότερος διαιτητής της Γ΄εθνικής , αλλά ένας από τους πιο μικρούς σε ηλικία διαιτητές και δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο δώρο γενεθλίων από αυτή του την αξιολόγηση. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου έγινε 23 ετών. Το μέλλον είναι μπροστά του, το ταλέντο υπάρχει, αρκεί να το εκμεταλλευτεί.

Ο Στέφανος τελείωσε με επιτυχία στα τέσσερα χρόνια την Γυμναστική ακαδημία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τις επόμενες μέρες περιμένει την ένταξή του στο Μεταπτυχιακό. Ο πρώτος του στόχος ήταν οι σπουδές του και τα κατάφερε περίφημα. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρακολούθηση της διαιτητικής του πορείας γίνεται «στενή» από την φετινή χρονιά και πολλά έμπειρα μάτια από το χώρο θα τον δουν σε αρκετά παιχνίδια.

Στο παρασκήνιο της ημερίδας που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες και στις εξετάσεις νέων διαιτητών εδώ στις Κυκλάδες υπό την επίβλεψη του πρώτου τη τάξει της Ελληνικής διαιτησίας κ.Κύρου Βασάρα , ο Κουμπαράκης φερόταν σαν παράδειγμα προς μίμηση.

Όταν ξεκινάς μικρός σε ηλικία την διαιτησία μπορείς γρήγορα να εξελιχθείς αρκεί να είσαι ηθικός , να αγαπάς το ποδόσφαιρο, να ενημερώνεσαι, να είσαι πειθαρχημένος και να γυμνάζεσαι συνειδητά.

Η στήλη του εύχεται καλή επιτυχία , να είναι υγιής και εις ανώτερα.

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares