Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 14:43

Η υποψήφια διαιτητική τριάδα για τον τελικό ανάμεσα σε Άνω Μερά και Πανναξιακό

Το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων βρίσκεται στην ολοκλήρωση του με το ζευγάρι του τελικού να έχει ήδη γίνει γνωστό μετά την πρόκριση των Ανω Μερά από τον 1ο όμιλο και Πανναξιακού από τον 2ο.

Οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό της 12ης Μαϊου και ώρα 18.00 στο δημοτικό γήπεδο Ερμούπολης, με φόντο την επισφράγιση του εισιτήριου που θα δώσει τη δυνατότητα είτε στους Μυκονιάτες είτε στους Ναξιώτες να αγωνιστούν στην Γ' Εθνική.

Η Ένωση καθημερινά φροντίζει ώστε να γίνει ένας τελικός διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, δουλεύοντας συστηματικά τόσο ο πρόεδρος, Ειρηναίος Φρέρης όσο και οι συνεργάτες του-σύμβουλοι του.

Ένα ερώτημα που σίγουρα ενδιαφέρει τόσο τις δυο ομάδες αλλά και το κοινό έχει να κάνει με τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας που θα διευθύνει τον αγώνα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Μάριος Βακόνδιος είναι ο ρέφερι που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ώστε να αποτελέσει τον "άρχοντα" της αναμέτρησης. 

Ο Συριανός ρέφερι, που είχε διευθύνει και τον περσινό τελικό που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου ανάμεσα στον ΑΟ Μυκόνου και την Θύελλα και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Σαντορίνης, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες. Ακολουθούν οι Ανδρικόπουλος και Παντελάκης, ενώ στο πλάι του κ. Βακόνδιου ίσως βρίσκονται οι Μουτάφης και Αρμακόλας.

Πρόκειται για μια αξιολογημένη τριάδα εφόσον οριστεί, αφού ο Βακόνδιος σε όσα ματς έχει σφυρίξει φέτος τα έχει εξαιρετικά, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια απ' όλες τις ομάδες, ενώ οι Μουτάφης και Αρμακόλας είναι αξιολογημένοι επόπτες Γ' Εθνικής και Football League. 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares