Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 12:41

Από τον τελικό των Κυκλάδων στον τελικό της Θράκης ο Στέφανος Κουμπαράκης

Δεν προλαβαίνει να σφυρίζει τελικούς ο Συριανός διαιτητής της super league Στέφανος Κουμπαράκης, αφού λίγες ημέρες μετά την άριστη διαιτησία που είχε στον τελικό πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα είναι αυτός που θα διευθύνει και τον τελικό Κυπέλλου της ένωσης στην οποία ανήκει, της ΕΠΣ Θράκης.

Σίγουρα αυτό το γεγονός αποτελεί ακόμη μία διάκριση για τον Κυκλαδίτη διαιτητή, ο οποίος σημειωτέων άλλαξε δύο αεροπλάνα προκειμένου να φτάσει από τη Σύρο στη Θράκη για τον αποψινό τελικό.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης και η αξία του ως διαιτητής, τυγχάνει της αναγνώρισης όλων στην ένωση στην οποία ανήκει, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το σχετικό δημοσίευμα του sportsaddict.gr, που αναφέρει:

«Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Θράκης οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης (14/5 17:00) ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Άρχων της αναμέτρησης ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης, που είναι άλλωστε και ο κατά τεκμήριο κορυφαίος ρέφερι της Ένωσης. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Αϊχάν Χούσκογλου, πρώην επόπτης SuperLeague και δεύτερος ο Μάριος Γκιόσης, επόπτης Football League.

Έπειτα χρέη πρώτου επιπρόσθετου βοηθού, ή βοηθού περιοχής αλλιώς, θα εκτελέσει ο Δανδανίδης, ενώ δεύτερος επιπρόσθετος θα είναι ο Καρακασίδης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Καραγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί πως Κουμπαράκης και Γκιόσης, είχαν οριστεί και στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα που είχε λήξει με 1-2 υπέρ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου».

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δέλτα Τηλεόραση Θράκης. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει στις 16:30 όταν και θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής η τελετή έναρξης, ενώ θα ακολουθήσει στις 17:00 η σέντρα του αγώνα. 

_TFS1970ryfgdfhsdfg_aca76.jpg

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares