Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 12:56

Η πεντάδα της Κυκλαδίτικης διαιτησίας στους πίνακες της ΚΕΔ

Πέντε (5) ονόματα της Κυκλαδίτικης διαιτησίας συν αυτό του Συριανού Στέφανου Κουμπαράκη που ανήκει στην ΕΠΣ Θράκης, συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες διαιτησίας της ΚΕΔ της ΕΠΟ που ανακοινώθηκαν χθες.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος Αρμακόλας θα και τη σεζόν 2019-2020 στους βοηθούς της Football League, όπως και ο Αντώνης Μουτάφης που θα συμμετάσχει αντίστοιχα στη Γ΄Εθνική.

Επίσης ο Γιάννης Ανδρικόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πίνακα ανερχόμενων ταλέντων και φέτος θα τον δούμε να σφυρίζει στη Γ΄Εθνική, όπου οι Κυκλάδες θα εκπροσωπηθούν από δύο παρατηρητές διαιτησίας που είναι οι κ.κ. Αρμακόλας και Σουλτάνης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους Βοηθούς Διαιτητές μας κ.κ. Ισίδωρο Αρμακόλα & Αντώνη-Νικόλαο Μουτάφη, που διατήρησαν τη θέση τους στους Πίνακες Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών της Ε.Π.Ο. και με μεγάλη προοπτική φέτος για συμμετοχές σε SUPER-LEAGUE & FOOTBALL-LEAGUE αντίστοιχα, καθώς και στον ανερχόμενο Διαιτητή μας κ. Ιωάννη Ανδρικόπουλο που και φέτος θα σφυρίζει ως Ταλέντο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Επίσης, στους πιστοποιημένους μας Παρατηρητές Διαιτησίας κ.κ. Αναστάσιο Αρμακόλα & Απόστολο Σουλτάνη. Η Ε.Π.Σ.Κ. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. ούτως ώστε φέτος να δοθούν «στα παιδιά της» περισσότερες ευκαιρίες που πιστεύουμε τους αξίζουν.

             Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον παραιτηθέντα κ. Απόστολο Σουλτάνη, αν και πιστεύουμε ότι είχε αρκετά ακόμα να δώσει στο χώρο της Διαιτησίας.

             Σε λίγες ημέρες μια νέα σελίδα θα γυρίσει για τη Διαιτησία με επαναπροσέγγιση όλων των υγειών δυνάμεων της Διαιτησίας καθώς και με νέες Σχολές Διαιτητών στα περισσότερα νησιά μας.           

             Με επιμονή, υπομονή, σεβασμό, αλληλεγγύη και αφήνοντας στην άκρη προσωπικά συμφέροντα, οι Διαιτητές και οι Παρατηρητές μας, μπορούν να φθάσουν ακόμη ψηλότερα. Τρανό παράδειγμα όλων, ο κ. Στέφανος Κουμπαράκης.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος          Παρούσης Γεώργιος

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares