Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 22:57

Επίθεση και χαστούκι στον διαιτητή Γουίδο Ρούσσο στη Σέριφο

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στη Σέριφο και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί του νησιού όπου γευμάτιζαν οι διαιτητές της αναμέτρησης του Κυπέλλου Κυκλάδων ΑΟ Σερίφου - ΑΟ Σύρου.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο site μας και στη συνέχεια διασταυρώσαμε, ο προπονητής της ομάδας της Σερίφου κ. Γιάννης Ράμπιας επιτέθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γουίδο Ρούσσο και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος λίγο αργότερα στο αστυνομικό του νησιού, αλλά και στο κέντρο υγείας που επισκέφθηκε, δέχθηκε και ένα χτύπημα στο πρόσωπο.

Το λυπηρό αυτό γεγονός, που γυρίζει το ποδόσφαιρο μας αρκετά χρόνια πίσω ήταν η συνέχεια των όσων συνέβησαν στον αγώνα, αφού ο κ. Ρούσσος είχε αποβάλει από το παιχνίδι τον  κ. Ράμπια, πράγμα που εξόργισε τον Σεριφιώτη προπονητή.

Της υπόθεσης ήδη έχει επιληφθεί η ΕΠΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή που αναμένεται να αποφασίσει με τη συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήδη έχει συνταχθεί.

Πάντως, παρόντες στο γεγονός ήταν αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι διέρρευσαν την είδηση, που σίγουρα παρά το γεγονός ότι κάποιοι την «έκαναν γαργάρα» δεν συμφέρει κανέναν να μην βγει στην επιφάνεια αν θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου μας. Άλλωστε θα υπάρξουν οι διαδικασίες που θα την φέρουν ως είδηση στην επιφάνεια! 

Στιγμές έντασης σίγουρα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι ήταν μία άτυχη στιγμή από τον Γιάννη Ράμπια, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, αλλά θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αντιδρούμε έτσι.

Προσωπικά, μετά από τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα των Κυκλάδων έχω έρθει αρκετές φορές στη δύσκολη θέση να γράψω κάτι τέτοιο, αλλά το γεγονός του ότι υπάρχει μία γνωριμία με κάποιους ανθρώπους δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερκεράσει τα πιστεύω μου για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Άλλωστε ο σεβασμός στους διαιτητές και τις αποφάσεις τους είναι ένα πράγμα που αποτελεί αρχή του ποδοσφαίρου και διδάσκεται από τα μικρότερα τμήματα των ακαδημιών!

 

 

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares