Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 20:37

Διαιτητής των Κυκλάδων σε αγώνα Γ' Εθνικής.

basket diaitites kykladwn

Παπαδημητρόπουλος Κωνσταντίνος επίσημος Τοπικός Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων από το 2002.

basket-papadimitropoulos-kostas

Ο πρώτος Διαιτητής από της Κυκλάδες που αξιολογήθηκε με επιτυχία στα Σεμινάρια Επιλογής Προστάζ ( Πανελλαδικές εξετάσεις) της ΟΔΚΕ που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του 2010 στη Πάτρα για την άνοδο Διαιτητών στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Σαν αξιολογημένος Διαιτητής της Γ' Εθνικής Κατηγορίας και μέλος της ΟΔΚΕ συμμετείχε στα 28ο Ετήσια Επιμορφωτικά Σεμινάρια στην Πρέβεζα 2010 με καθηγητές Διαιτησίας τους Κορομηλά - Συμεωνίδη - Ζαβλανό - Δούκα.  Συμμετείχε σαν Διαιτητής την αγωνιστική περίοδο 2010 - 2011 σε αγώνες στην Α2 Κατηγορίας Γυναικών σε 6 συνολικά παιχνίδια. Το 2011 συμμετείχε στα 29ο Ετήσια Επιμορφωτικά Σεμινάρια αξιολογημένων Διαιτητών  Εθνικών Κατηγοριών Γ' - Β' στην Χαλκίδα με τον Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας, Σύμβουλο της ΕΟΚ για  την Επιμόρφωση των Διαιτητών & Υπεύθυνο Διαιτησίας της  Euroleague κ. Κώστα Ρήγα , με καθηγητές Διαιτησίας Κορομηλά - Συμεωνίδη.

Συμμετείχε επίσης για πρώτη φορά σαν Διαιτητής το 2011 στον ιδιαίτερο αγώνα Μπάσκετ με Καρότσι της ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου και το Αθλητικό Σωματείο " ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΟΣ".  

William Hill Sports

Φέτος ορίστηκε να σφυρίξει για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μίλωνα την Κυριακή 4/4/2012 στις 17:00 τον αγώνα της ΕΟΚ της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΜΙΛΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ.

Επίσης να αναφέρουμε ότι το 2011 στα Σεμινάρια Επιλογής Προστάζ της ΟΔΚΕ που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στον Πειραιά για την άνοδο Διαιτητών για την Γ' Εθνική Κατηγορία πέρασε με επιτυχία της εξετάσεις και ο επίσημος Τοπικός Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων  Μαρουδιάς Μάκης.  Το 2011 συμμετείχε στα 29ο Ετήσια Επιμορφωτικά Σεμινάρια αξιολογημένων Διαιτητών  Εθνικών Κατηγοριών Γ' - Β' στην Χαλκίδα με τον Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας, Σύμβουλο της ΕΟΚ για  την Επιμόρφωση των Διαιτητών & Υπεύθυνο Διαιτησίας της  Euroleague κ. Κώστα Ρήγα , με καθηγητές Διαιτησίας Κορομηλά - Συμεωνίδη.

basket-maroudias-makis

Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαίρισης Διαιτητών Κυκλάδων έχει αποκτήσει πλέον 2 αξιολογημένους Διαιτητές μέλη της ΟΔΚΕ Γ' Εθνικής  Κατηγορίας με την συμμετοχή τους σε αγώνες Α2 Γυναικών & Γ' Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία της μια μεγάλη και σημαντική επιτυχία για της Κυκλάδες μας. 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares