Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 22:40

Γεωργία Σιγανού: Ακόμα μία γυναίκα στη λίστα των Κυκλαδιτών διαιτητών

Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών στη λίστα των διαιτητών της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς μια νέα ρέφερι ανήκει πλέον και επίσημα στην ένωση του νομού μας.

Ο λόγος για τη Γεωργία Σιγανού, η οποία μετά την μεταγραφή της από την ΕΠΣ Ηρακλείου, διαμένει μόνιμα στο νησί της Σύρου και έκανε ήδη τις πρώτες της συμμετοχές σε αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων, αφήνοντας μάλιστα άριστες εντυπώσεις. 

Η Σιγανού, που είναι αξιολογημένη βοηθός Γ΄ Εθνικής, ήταν 4η διαιτητής στο ντέρμπι Ελλάς Σύρου - Άγιαξ Σύρου και πρώτη βοηθός στο Κ-17 Αίαντας Σύρου - ΠΑΣ Τήνου που διακόπηκε λόγω ισχυρής βροχόπτωσης.

Πλέον, με την προσθήκη της Σιγανού, στην ΕΠΣ Κυκλάδων υπάρχουν τέσσερις ενεργές γυναίκες διαιτητές, αφού ως γνωστό υπάρχουν και οι: Ψαρρά, Κουκά και Μελανίτη που είναι ενεργές, όπως βέβαια και η Σεμίνα Μαργαρίτη από την Πάρο που απέχει λόγω μητρότητας.

Οι προσπάθειες της επιτροπής διαιτησίας και του αρχιδιαιτητή Λάμπρου Μενδρινού για την ανάδειξη νέων διαιτητών συνεχίζεται, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μειωθούν τα εξοδολόγια που πολλές φορές επισύρουν τις διαμαρτυρίες των σωματείων.

Ευχόμαστε στην Γεωργία Σιγανού καλή πορεία και καλές διαιτησίες στα κυκλαδίτικα και όχι μόνο γήπεδα. 

 

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares