Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 19:04

Στέφανος Κουμπαρακης: "Άτυχος... αλλά και Δυνατός!!! για το come-back"

Ο συριανος διεθνης διαιτητής Στέφανος Κουμπαρακης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον Αχίλλειο τένοντα (μερική ρήξη) που τον ταλαιπώρησε τελευταία.

Ήδη ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του με σίγουρα και σταθερά βήματα. Πριν 25 ημέρες ο διεθνής ρεφερι, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και την επέμβαση πραγματοποίησε ο εκ των κορυφαίων Χειρούργος -Ορθοπεδικος, Διευθυντής Β' ορθοπεδικής - Αθλητιατρικης κλινικής Ιατρικού Κέντρου Παλ. Φαλήρου Dr κ. Καραχαλιος Σ. Γιωργος-Γρηγορης.

Το ιατρικό τιμ δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της αποκατάστασης και σειρά έχουν πάρει οι φυσικοθεραπείες, που γίνονται στην Αθήνα.

Ο Κυκλαδιτης διαιτητής παρακολούθησε το σεμινάριο διαιτητών στην Ραφήνα και οι συνάδελφοι του, του ευχήθηκαν περαστικά και να επιστρέψει δυνατός στα καθήκοντα του.

Την στεναχώρια του μετρίασε η κλήση που του ήρθε από την ΟΥΕΦΑ για να παραστεί στις 7 Μαΐου και για πέντε ημέρες στην Νιόν της Ελβετίας, όπου θα παρακολουθήσει το σεμινάριο διεθνών διαιτητών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

εικόνα Viber 2022 03 21 19 03 09 115

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares