Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 23:21

Ο Στέφανος Κουμπαράκης μίλησε στους μαθητές του Λυκείου Σύρου [vid]

Παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Λάμπρου Μενδρινού, ο διεθνής Διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης βρέθηκε σήμερα στα Λύκεια της Σύρου όπου και συνομίλησε με μαθητές.

Στόχος της ΕΠΣ Κυκλάδων και της επιτροπής διαιτησίας τα τελευταία χρόνια, είναι τα παιδιά από μικρή ηλικία να «στραφούν» στην διαιτησία και μελλοντικά να δούμε περισσότερους διαιτητές στις Κυκλάδες και γιατί όχι.. κάποιοι από αυτούς να χαράξουν το «δρόμο» που χάραξε ο Στέφανος Κουμπαράκης.

koumparakis22

Η κίνηση αυτή της ΕΠΣ Κυκλάδων και της επιτροπής διαιτησίας ήταν πολύ καλή, καθώς τα παιδιά σήμερα (23/11) είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν από κοντά τα όσα τους είπε ο κ. Κουμπαράκης για την Ελληνική διαιτησία.

Τι χρειάζεται ένας διαιτητής για να φτάσει ψηλά;

Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να είναι διαιτητής, όταν τις περισσότερες φορές είναι αυτός που βρίσκεται στο στόχαστρο των ομάδων αλλά και των φιλάθλων;.

Ποιες θυσίες πρέπει να κάνει ένας διαιτητής;.

koumparakis23

Η σημερινή ομιλία του Στέφανου Κουμπαράκη στους μαθητές Λυκείου Σύρου ήταν πραγματικά πολύ σημαντική και μακάρι αυτή… να σταθεί η αιτία που πολλά παιδιά θα ασχοληθούν από εδώ και στο εξής με την διαιτησία.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο του Logotypos.gr τα όσα είπε τόσο ο Στέφανος Κουμπαράκης, όσο και ο Λάμπρος Μενδρινός.

Πηγή: syrossports.gr

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares