Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 20:37

Ας πούμε και αλήθειες...‏

Χωρίς προλόγους και αναλύσεις, θα πούμε μερικά πράγματα γιατί σε όλα υπάρχει ένα όριο και πολλές φορές η σιωπή, η ευγένεια και η διακριτικότητα εκλαμβάνεται σαν αδυναμία.

Τα τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες το site μας, καλύπτει τα αθλητικά δρώμενα των νησιών μας, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για όλα τα αθλήματα, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά σε όλες τις ομάδες και να δώσει αίγλη και ενδιαφέρον σε όλα τα σπορ.

Δεν τα καταφέρνουμε πάντα στον βαθμό που θα θέλαμε, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί την προσπάθεια και τα όποια καλά πετυχαίνουμε.

Άλλωστε, γιατί να το κρύψουμε, τα λόγια και τα μπράβο που ακούμε από τους διάφορους φορείς, ομάδες, παράγοντες, φιλάθλους και αθλητές, μας κάνουν πολλές φορές να αισθανόμαστε χαρά και ικανοποίηση.

Πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι.

Εραστές του αθλητισμού με μεράκι και τρέλα, με αγάπη και πάθος, σχεδιάζουν και εκτελούν τα προγράμματα, μη φειδόμενοι χρόνου, εξόδων και κούρασης, προκειμένου να ανέβουν όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν.

Μόνο το μοντάζ ενός 10λεπτου βίντεο (πχ με φάσεις και γκολ) χρειάζεται 3-4 ώρες δουλειάς για  να γίνει.

Στο οικονομικό κομμάτι αυτής της ιστορίας, θα αναφέρω μόνο ότι μοναδικός στόχος είναι να βγαίνουν τα έξοδα.

Οι ομάδες είναι κυρίως αυτές, που στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Πριν λίγες μέρες λάβαμε ένα mail από την ΕΠΣΚ, που μας εγκαλούσε και μας διαβίβαζε την καταγγελία ενός σωματείου, ότι δεν του παραχωρήσαμε dvd αγώνα, άλλων ομάδων, ως οφείλαμε βάσει της συμφωνίας και της σχετικής σύμβασης για την κάλυψη των αγώνων στις Κυκλάδες.

Μάλιστα αυτό σίγουρα γνωστοποιήθηκε σε όλα τα σωματεία και για να μην μείνουν ψευδείς εντυπώσεις, που πλήττουν την αξιοπρέπεια μας, θέλουμε να διευκρινίσουμε προς όλους κάποια απλά πράγματα.

Υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ του site μας και της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως και με την συντριπτική πλειοψηφία των εγγεγραμμένων σε αυτή σωματίων.

Όσο αφορά τα dvd στα οποία στηρίζεται αυτή η κακόβουλη καταγγελία έχουμε να πούμε ότι, ουδέποτε αρνηθήκαμε την χορήγηση κάποιου μαγνητοσκοπημένου αγώνα τον οποίον φυσικά είχαμε στα αρχεία μας.

Άρα καμία τυπική υποχρέωση δεν προκύπτει από εμάς. Αντιθέτως για ακόμη μία φορά τίθεται θέμα προσπάθειας φίμωσης και κακής διοικητικής πρακτικής.

Η ανωτέρω καταγγελία καταδεικνύει την εμπάθεια της διοίκησης του συγκεκριμένου σωματείου, είναι ότι το  ματς ήταν ανεβασμένο στο youtube ολόκληρο και ο καθένας μπορεί να το δει.

Μας μένει το ερώτημα για το κίνητρο της καταγγελίας, για ποιον λόγο δηλαδή κάποιοι διέσυραν το όνομα μας στα Κυκλαδίτικα σωματεία.

Είναι στα πλαίσια μιας γενικότερης αλαζονικής συμπεριφοράς, που και κατά το παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει άδικα ή είναι κάτι άλλο που εμείς δεν μπορούμε να σκεφθούμε;

Εμείς πάντως αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε να απολογηθούμε για κάτι.

Μόνο να απαιτήσουμε μία δημόσια συγνώμη για την απόπειρα διαπόμπευσης μας, καταδικασμένης μάλιστα σε αποτυχία γιατί όλοι μας γνωρίζουν και σαν σάιτ και προσωπικά και η προσπάθεια μας αναγνωρίζεται, με τα όποια λάθη μας, από όλους.

Αυτοί που μας λασπολόγησαν, άραγε αισθάνονται ότι είναι αποδεκτοί από την αθλητική μας κοινωνία;

Άραγε τηρούν τα όσα υπέγραψαν στις δηλώσεις συμμετοχών στα πρωταθλήματα;

Και εν τέλει ποια τα οφέλη του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου από τους εν’ λόγω «κυρίους»;

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares