Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 21:40

Τα νέα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων

Από έξι συμβούλους του συνδυασμού του κ.Φρέρη και τρεις από εκείνον του κ.Καφτηράνη θα απαρτίζεται το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Κυκλάδων.

Συγκεκριμμένα η πλειοψηφία εκλέγει, κατά σειρά σταυροδότησης τους κ.κ Φρέρη, Παρούση, Ξαγοράρη, Παρίση, Φουτάκογλου και Φωτείνός ενώ η μειοψηφία τους κ.κ Καφτηράνη, Χωριανόπουλο και Γαλανό.

Σε συγκινητικό κλίμα ο Γιάννης Σιγάλας, που ήταν καθηγητής του Ρένου Φρέρη, παρέδωσε την σκυτάλη της προεδρίας και τόνισε την αναγκη της σύμπραξης όλων στο πλευρό της νέας διοίκησης.

Χαρακτηριστικό του αποτελέσματος είναι ότι εκλέχτηκαν παράγοντες από διαφορετικά νησιά,αλλά και η πολύ μεγάλη συμμετοχή των αντιπροσώπων των σωματείων που έδωσαν το παρών στη Γενική Συνέλευση.

Ο νέος πρόεδρος εμφανώς χαρούμενος, δήλωσε πως φιλοδοξούσε σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, εξέφρασε τον σεβασμό του προς άπαντες και παρουσιάστηκε ενωτικός προς όλους, τείνοντας χείρα φιλίας σε αυτούς που δεν τον ψήφισαν και εξέφρασε επίσης την πρόθεση του για συνεργασία με τα ΜΜΕ του νομού μας.

Συγχαίροντας την παράταξη "Ισχύς εν τη ενώσει'', χαιρετίζουμε την στάση του νέου προέδρου, που δεν παρέλειψε να διατυπώσει την πεποίθηση του, ότι όλα τα θέματα θα λυθούν με καλή θέληση και διάλογο.

θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο από τις εκλογές.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares