Συγχαρητήριες επιστολές σωματείων

 Εδώ θα αναρτούνται τα συγχαρητήρια μηνύματα προς τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Πάρου συγχαίρει τον συνδυασμό του κ. Φρέρη Ειρηναίου «Ισχύς Εν τη Ενώσει» για την επιτυχία του στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκαν την 6η Ιουνίου 2015 στο νησί της Σύρου. Επίσης συγχαίρει όλο το νεοεκλεγμένο συμβούλιο και του εύχεται να έχει θέληση, πείσμα και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που υπάρχουν και να πετύχει στους στόχους που έχουν τεθεί, για το καλό όλων των σωματείων.      

Για το ΔΣ του ΑΟΠ

Η Πρόεδρος

Μαρία Κουτσονικολή

Πανναξιακός

SYXARHTHRIA EPS

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ

Ο πρόεδρος, τα μέλη και οι αθλητές του Π.Α.Σ ΤΗΝΟΥ εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στον εκλεγέντα Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια   στον κ. Φρέρη  για την εκλογή του, στη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, καθώς  και  σε όλα τα μέλη που εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Το ΔΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

ΑΟ Μυκόνου

O πρόεδρος, η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων του Α.Ο. Μυκόνου θέλουν να συγχαρούν τον κ. Ειρηναίο Φρέρη καθώς και τη νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων για την εκλογή τους. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το όραμα που έχουν στο μυαλό τους για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την απερχούσα διοίκηση για το σημαντικό έργο που προσέφερε και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Γιάννη Σιγάλα για την πολυετή προσφορά του.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ

Κύριε Φρέρη θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την εκλογή σας στην Ε.Π.Σ ΚΥΚΛΑΔΩΝ καθώς και όλα τα μέλη που εξελεγησαν στο νέο Δ.Σ.

Σας ευχόμαστε καλή υγεία και δημιουργικότητα.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΣΑΒΒΑΣ ΡΑΜΠΙΑΣ                                                             ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

 

Ανδριακός

"Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, συγχαιρει τον νεο προεδρο της ενωσης ποδοσφαιρικων σωματειων Κυκλαδων , Ειρηναιο (Ρενο) Φρερη για την εκλογη του στη θεση του προεδρου καθως και ολα τα μελη που εξελεγησαν.Ευχομαστε ολοψυχα στο νεο δ.σ. της ενωσεως καλη επιτυχια και ασταματητη ορεξη για δουλεια στην πιο δυσκολη ποδοσφαιρικη περιφερεια της χωρας.Συγχαιρουμε επισης το απερχομενο δ.σ. για την σημαντικοτατη προσφορα του στον χωρο και τιμουμε τον επι σειρα ετων προεδρο , τον Γιαννη Σιγαλα."

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανσιφναικού Αθλητικού Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κ. Ειρηναίο Φρέρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς επίσης και σε όλα τα μέλη που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. 


H Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Ευαγγελία Ατσόνιου                                               Αντρέας Τρούλλος

 

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ

Το ΔΣ του Συλλόγου μας συγχαίρει την παράταξη «Ισχύς εν τη Ενώση» και τον κύριο Ρένο Φρέρη προσωπικά για την εκλογή τους στην ΕΠΣ Κυκλάδων και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

 

Με εκτίμηση,

 

     Ο Πρόεδρος                                                             Η Γ. Γραμματέας

 

Σιφναίος Μανώλης                                                                      Παλούμπη Μυρτώ

 

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ απευθύνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κ. Ειρηναίο Φρέρη για την επιτυχία του και την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς επίσης και όλα τα μέλη που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής . 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και διατηρούμε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις τεράστιες δυσκολίες που επικρατούν στο τομέα του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. Πραγματικά μία νέα εποχή χάραξε.

Τέλος συγχαίρουμε τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Σιγάλα Ιωάννη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την συμμετοχή και την προσφορά τους στην διατήρηση και ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ

Πανθηραϊκός

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανθηραϊκού Α.Ο συγχαίρουν θερμά τον κ. Φρέρη Ειρηναίο για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, καθώς επίσης και όλα τα μέλη που εκλέχθησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Σιγάλα Ιωάννη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυετή προσφορά τους στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

 

ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ  

 ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              ΠΑΓΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου « Ο ΖΕΥΣ » εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της ΕΠΣ Κυκλάδων και ιδιαίτερα στον κ. Φρέρη. Ελπίζουμε στην καλή και εποικοδομητική συνεργασία. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                    Η Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                       ΜΑΪΤΟΥ-ΨΑΡΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

 

ΑΟ Σύρου - Αίαντας Σύρου

Ο Α.Ο. Σύρου και ο Άγιαξ Σύρου συγχαίρουν τον κ. Ειρηναίο Φρέρη για την επιτυχία του και την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του. Θεωρούμε ότι είναι μια σημαντική ημέρα για το ποδόσφαιρο του νομού μας και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια βελτίωσής του. Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Σιγάλα που υπηρέτησε και προσέφερε παρά πολλά κατά την 25ετή παρουσία του στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares