Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 16:18

ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ: Συγχαρητήρια για τις εκλογές της ΕΠΣΚ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θέλουμε να συγχαρούμε τον συνδυασμό "Ισχύς εν τη ενώσει" και τον νέο πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη για την εκλογή τους στην διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Ειδικά συγχαίρουμε τους δύο ναξιώτες που εξελέγησαν στο Δ.Σ., τον κ. Στράτο Φουτάκογλου που πήρε την θέση του αντιπροέδρου και τον κ. Γιώργο Χωριανόπουλο που θα κατέχει θέση μέλους στο διοικητικό συμβούλιο. Είμαστε σίγουροι ότι και οι δυο τους θα αντιπροσωπεύσουν επάξια τη Νάξο και θα συμβάλουν προς την καλυτέρευση του ποδοσφαίρου στο νησί μας και γενικότερα στις Κυκλάδες.

Ευελπιστούμε σε μία καλύτερη συνεργασία όσον αφορά την χρήση και τον ορισμό αγώνων στους αθλητικούς χώρους που ανήκουν στο νομικό πρόσωπο, αποφεύγοντας τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος.

Επίσης συγχαίρουμε το συνδυασμό "Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" και τον κ. Χρήστο Καφτηράνη για την συμμετοχή τους στην διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Υποσχόμαστε ότι θα αποτελέσουμε τον αρωγό σε κάθε προσπάθεια που θα αποβλέπει στο καλό του αθλητισμού και της νεολαίας του τόπου μας.

Με τιμή Ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares