Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 13:40

Ντοκουμέντο… Η επιστολή Φουτάκογλου

Δείτε σε αποκλειστικότητα την επιστολή του παραιτηθέντος Στράτου Φουτάκογλου, την οποία απέστειλε σε όλα τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων, κάνοντας γνωστή την πρόθεση του να παραιτηθεί.

Ο κ. Φουτάκογλου μιλάει για «συμφωνία κυρίων» που αθετήθηκε από τον πρόεδρο κ. Φρέρη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Παρούση, ενώ για ακόμη μία φορά μιλάει για «Παρασκήνιο στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο» η οποία τον απηύδησε.

Αναλυτικά η επιστολή του Κ. φουτάκογλου

Αξιότιμοι κύριοι μετά από όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό η κατάσταση σήμερα έφτασε στο απροχώρητο και μετά το άδειασμα του κ. Φρέρη και την αθέτηση της συμφωνίας που έγινε πριν λίγες ημέρες στη Νάξο (μεταξύ εκείνου, εμένα και του Γ. Παρούση) υποβάλλω την παραίτησή μου και από την θέση του μέλους του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων Θα μιλήσω όταν κρίνω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή αφού πρώτα εξηγήσω σε όλους εσάς όλες τις σκέψεις και τις διαφωνίες μου Χάρηκα για την γνωριμία μου μαζί σας και τις νέες φιλίες που έκανα αυτό το διάστημα και ελπίζω ότι θα συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε ώς κοινωνική σχέση μεταξύ μας (εννοώ τους νεους φίλους). Κατα τα άλλα φεύγω απηυδισμένος και απογοητευμένος απο όλα όσα συνέβησαν (κυρίως στο παρασκήνιο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου) που χρόνια τώρα εδράζει στη Σύρο.

Στράτος Ε. Φουτάκογλου

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares