Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 11:58

ΑΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΚ

ano_siros_banner

Με αφορμή τη Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ., το Σάββατο 18.6.2011 το ΔΣ του «ΑΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ» έχει να σας καταθέσει τις παρακάτω προτάσεις.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

1Α) Να ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ  υποχρεωτικό κριτήριο συμμετοχής μιάς Ομάδας στην Α΄ή στη Β’ Κατηγορία Κυκλάδων η Ύπαρξη ή ΜΗ Τμημάτων Υποδομής. Διότι όσο περισσότερα τμήματα καλείται να συντηρεί μια ομάδα τόσο περισσότερο διογκώνονται τα οικονομικά μεγέθη μιας ομάδας και πολύ περισσότερο την παρούσα χρονική στιγμή όπου η χώρα μας είναι υπό πτώχευση.!!!

Αλλά

Η διεξαγωγή Πρωταθλήματος υποδομών (ΕΦΗΒΙΚΟ, ΠΑΙΔΙΚΟ, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ) σ’ έναν Όμιλο ή δύο (Αναλόγως τα γεωγραφικά όρια των νησιών και τις Ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες), με όσες ομάδες επιθυμούν. Και για να Δηλώσουν όσο το Δυνατόν περισσότερες ομάδες συμμετοχή να δοθούν κάποια επιπλέον BONUS.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

2Α) Την διαγραφή των ποινών – προστίμων των ερασιτεχνικών σωματείων προς την ΕΠΟ και την ΕΠΣΚ

2Β) Τα έξοδα για τα Πρωταθλήματα  υποδομών (Διαιτησία και Γιατρός Αγώνα) να τα καλύπτει όσο είναι δυνατόν η ΕΠΣΚ. Από έσοδα που θα προέλθουν από Χορηγίες προς την ΕΠΣΚ.

2Γ) Να δοθούν άμεσα οι οφειλόμενες επιχορηγήσεις από τη ΓΓ Αθλητισμού.

2Δ) Να γίνει κοινό αίτημα της ΕΠΣΚ με τη συμμετοχή όλων των ομάδων προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την συμμετοχή των Βουλευτών του Νομού μας προς το Υπουργείο Ναυτιλίας το οποίο να ζητά τη δωρεάν μετακίνηση των ομάδων ή όσο μεγαλύτερη παροχή εκπτώσεως προς τις ομάδες εντός του Νομού Κυκλάδων από τις δύο επιδοτούμενες Ναυτιλιακές Εταιρείες, οι  οποίες δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα την ΝΕL LINES και την ΑΝΕΚ και μάλιστα εάν κάποια από τις ως άνω εταιρείες απαντήσει θετικά προς τιμήν της ή τους να ονομαστεί το πρωτάθλημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ NEL ή ANEK LINES.

2Ε) Εάν είναι εφικτό να βρεθεί κάποιο κονδύλι είτε από τη ΓΓ Αθλητισμού, ή την ΕΠΟ, ή τον ΟΠΑΠ το οποίο να καλύπτει τα έξοδα μετακινήσεως των ομάδων (εισιτήρια πλοίων ή ακόμα εάν γίνεται και κάποιες διανυκτερεύσεις) όπως έγινε φέτος από την ΕΠΟ στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής.

2Ζ) Ομάδες οι οποίες υποθάλπουν τη βία  και το χουλιγκανισμό, να αποκλείονται από κάθε μορφής επιχορήγησης και προνομίων.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

3Α) Να υπάρχει Παρατηρητής αγώνα σε όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα από τη σημασία και τον τόπο διεξαγωγής του κάθε Αγώνα.

3Β) Να μην ορίζονται αγώνες σε εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) εκτός και αν  πρόκειται για ομάδες από το ίδιο νησί (γιατί είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές όταν δεν έχουν σχολάσει από τις δουλειές τους ή οι μαθητές από τα σχολεία)

3Γ) Ομάδες που υποθάλπουν τη βία και το χουλιγκανισμό να αποβάλλονται αμέσως από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να μην μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα επόμενα δύο χρόνια!.

Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση σχετικά με τα παραπάνω. Και με τις ευχές για μία ουσιώδεις και εποικοδομητική Γενική Συνέλευση.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Άνω Σύρου.

Ο Γεν.- Δ/ντής, Γεν. Γραμματέας & Έφορος Εφηβικού

Ραουζαίος Πέτρος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares