Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 23:07

Ο Ρένος Φρέρης παρέδωσε την πλακέτα του στον Γιάννη Σιγάλα [vid-pics]

Στη λίστα των τιμώμενων προσώπων της ΕΠΣ Χίου κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης που επιφύλασσε μία έκπληξη στους παρευρισκόμενους, αλλά και στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΚ, κ. Γιάννη Σιγάλα.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο ''Chandris'', με πλήθος επίσημων προσκεκλημένων από τον πολιτικό και αθλητικό κόσμο, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος, η ένωση του νησιού της μαστίχας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα πραγματοποιώντας πλήθος βραβεύσεων.

Την παράσταση της βραδιάς όμως έκλεψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της βράβευσης του, απεύθυνε χαιρετισμό, όπου κάλεσε στο βήμα τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων και του παρέδωσε την πλακέτα, λέγοντας ότι σε αυτόν ανήκει λόγω της προσφοράς του στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και γενικότερα στη συμβολή που είχε για την αλλαγή της ηγεσίας της ΕΠΟ.

Το sportcyclades.gr ήταν εκεί στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήαμτος Εθνικών Ομάδων και μετέδωσε ζωντανά τη συγκεκριμένη στιγμή.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας:

 

DSC 0025 DSC 0028 DSC 0084 DSC 0133

 

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares