×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 01:01

Χωρίς σημαντικές αλλαγές η δομή των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν …..

SIMATA_OMADON_SIMA_EPS

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές αναμένετε να αποσταλούν στα σωματεία, από την ΕΠΣ Κυκλάδων οι προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα Κυκλάδων, της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

SIMATA_OMADON_KATAKORIFAΑ΄ κατηγορία 10 ομάδων και 2 όμιλοι η Β΄……

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές  στην κατάρτιση των Κατηγοριών και των Ομίλων, πράγμα που σημαίνει ότι πάμε και πάλι σε μία Α΄ Κατηγορία με 10 ομάδες (όπως όριζε η περσινή προκήρυξη) και στην Β΄ Κατηγορία όπου θα απαρτίζετε και πάλι από τον 1ο και τον 2ο όμιλο.

Κατά ένα μεγάλο ποσοστό η  έλλειψη των εγγράφων προτάσεων των ομάδων στην Γεν. Συνέλευση του περασμένου μήνα, ήταν αυτή που ώθησε την ΕΠΣ Κυκλάδων στην απόφαση της συνέχισης  των πρωταθλημάτων με την σύσταση της περσινής δομής τους.

Δεν αποκλείονται αλλαγές……

Βέβαια δεν θα πρέπει να παρθεί κάτι ως δεδομένο, αφού η σύνταξη των προκηρύξεων είναι ακόμα εν εξελίξει και δεν αποκλείετε να έχουμε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Άλλωστε δεν μπορούμε να λησμονήσουμε την γεωγραφική  δυσκολία που χαρακτηρίζει τον νομό μας και είναι  κάτι που παίρνετε πάντα σοβαρά υπ όψιν στις αποφάσεις της ΕΠΣ …… Με τον παράγοντα δρομολόγια πλοίων να παίζει ρυθμιστικό ρόλο στις αποφάσεις της.

Ρυθμιστικό ρόλο θα παίξουν οι συνενώσεις και η συμμετοχές….

Η Ένωση δεν κρύβει ότι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις ,  όσον αφορά τις ενδεχόμενες συνενώσεις και τις επερχόμενες  παραιτήσεις  ομάδων εν όψη  της νέας σεζόν. Τα μέλη του Δ.Σ γνωρίζουν την πραγματικότητα και ξέρουν πολύ καλά ότι στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία συμμετοχών μετά την επικείμενη άνοδο στην Α΄ Κατηγορία 1 ή 2 ομάδων,  μετά την συνένωση των Παριανών ομάδων (Νηρέα και Μάρπησσας), αλλά και την πολύ πιθανή πλέον παραίτηση από την Α΄ Κατηγορία του Ανδριακού.

Κύπελλο και πρωταθλήματα υποδομών……

Το κύπελλο είναι μια δοκιμασμένη συνταγή που ο τρόπος που διεξάγετε τα τελευταία χρόνια φαίνεται να βολεύει τους περισσότερους, άρα πολύ δύσκολα θα έχουμε αλλαγές σε αυτόν τον θεσμό.

Τα πρωταθλήματα υποδομών τα οποία αποτελούν «στοίχημα» για την ΕΠΣ Κυκλάδων, το πιθανότερο είναι να συνεχιστούν ως έχουν. Η δημιουργία βέβαια του προπαιδικού πρωταθλήματος  πέρυσι αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας και ευελπιστούμε ότι η Ένωση θα κάνει ότι είναι δυνατών να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί όσο αυτό είναι δυνατόν. Όσον αφορά την πρόταση κάποιων ομάδων περί μη βαθμολόγησης στα παιδικά πρωταθλήματα, αυτό είναι κάτι που συζητιέται και θα αποτελέσει μια καινοτομία αν τελικά εφαρμοστεί.

Πιο νωρίς φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής……….

Λόγο της επικρατούσας κατάστασης  η ΕΠΣ Κυκλάδων σκοπεύει να επισπεύσει την παραλαβή των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων και έτσι με τον τρόπο αυτό να έχει τον χρόνο να αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα στην κατάρτιση των ομίλων. Δεν θα λέγαμε ότι υπάρχει σαφής πλάνο και στο μυαλό των Διοικούντων της Ένωσης αλλά από τα όσα ακούγονται φανερώνετε βούληση για επίλυση μέσα από συζήτηση με τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares