Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 22:15

Στηρίζουν Φρέρη ΑΟΣ και ΑΟ Πύργου... 19 ομάδες στην κάλπη

Λίγες μέρες μένουν πριν την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΣ Κυκλάδων και η διαδικασία φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία, με κάποιες όμως από τις ενεργές ομάδες να μην έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς υπάρχουν σχετικά κωλύματα που έχουν να κάνουν με το καταστατικό της ένωσης.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές δεν θα έχουν οι: ΑΟ Πύργου, ΑΟ Σύρου, Περσέας Σύρου και Ανδριακός (δεν συμμετείχαν στο περσινό πρωτάθλημα), όπως και ο ΑΟ Πανσιφναϊκός που παραιτήθηκε, ενώ αναμένεται η αυριανή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για το αίτημα παραίτησης που έχει καταθέσει ο Αστέρας Τραγαίας.

Δικαίωμα ψήφου επίσης δεν θα έχει η Λάβα που δεν συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Ανδριακός στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε με ψηφοφορία να στηρίξει την τωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αυτό σημαίνει ότι, οι ομάδες που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι 19 συνολικά (ΑΟ Πάγου, Αίας Σύρου, ΠΑΣ Τήνου, Άνω Μερά, ΑΟ Μυκόνου, ΑΟ Πάρου, Αστέρας Μαρμάρων, ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, ΑΟ Σερίφου, Παμμηλιακός, ΑΠΣ Κύθνου, ΑΟ Πανναξιακός, ΑΜΣ Φιλωτίου, ΠΑΣ Νάξου, ΑΣ Ίου, Πανθηραϊκός, Θύελλα Καμαρίου, ΑΟ Καρτεράδου).

Μάλιστα, πριν λίγο είχαμε και κοινή ανακοίνωση που έδωσαν στην δημοσιότητα από κοινού ο ΑΟ Σύρου και ο ΑΟ Πύργου, με την οποία γνωστοποιούν ότι δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές, ενώ παράλληλα εκφράζουν τις ευχές τους για να συνεχιστεί το έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας εμμέσως την παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΚ, κλείνοντας με το σλόγκαν «το ποδόσφαιρο Ενώνει τα νησιά μας»:

Η εκλογική γενική συνέλευση και η επιλογή της διοίκησης που θα συνεχίσει το έργο για την ανοδική πορεία που καταγράφεται σε όλα τα επίπεδα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια έφτασε.

Δυστυχώς, κάποια κολλήματα στο καταστατικό της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν μας επιτρέπουν να λάβουμε ενεργό ρόλο στην εκλογή της νέας διοίκησης, μα αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ενεργοί στο έργο που συντελείται.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι, το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι αυτό που θα δώσει περαιτέρω ώθηση στη νέα διοίκηση ώστε να φέρει ακόμη καλύτερες μέρες στο ποδόσφαιρο μας, που την τελευταία τριετία έχει λάβει την αναγνώριση ολόκληρης της Ελληνικής και όχι μόνο ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Έχουμε πολλά να κάνουμε και θα τα κάνουμε όλοι μαζί… Γιατί «το ποδόσφαιρο Ενώνει τα νησιά μας»!

Από κοινού:

ΑΟ Πύργου

Α.Ο. Σύρου

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares