Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 21:04

Προσφυγή Χωριανόπουλου στο διαιτητικό δικαστήριο για τις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων

Οι ημέρες του 2015 επαναλαμβάνονται σε ότι αφορά τα διοικητικά της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' και συγκεκριμένα ο επικεφαλής του κ. Γιώργος Χωριανόπουλος κατάθεσε ξανά προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, η αντιπολίτευση της Ένωσης, επικαλείται αντικανονική συμμετοχή του προέδρου κ. Ειρηναίου Φρέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων, λόγω ενός νομικού θέματος που έχει προκύψει και δεν έχει παρέλθει η δεκαετία.

Η προσφυγή έχει κατατεθεί λίγες ημέρες μετά τις εκλογές και όπως είναι φυσικό επισκιάστηκε από την αγωνιστική δράση της γιορτής του ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο, που φιλοξένησε τους αγώνες του 13ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αναμένεται να γίνει γνωστή την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, με την ευχή όλων μας να είναι ξεκάθαρη και να μην βάλει σε περιπέτειες το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' και συγκεκριμένα ο επικεφαλής του κ. Γιώργος Χωριανόπουλος εξέδωσαν την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Επειδή μας ρωτούν πολλά Σωματεία και επειδή είχαμε δεσμευτεί προς αυτά, ότι θα έχουν πάντα άμεση ενημέρωση και επίσης επειδή το Δ.Σ. της ΕΠΣΚ δεν ενημέρωσε τα Σωματεία μέχρι σήμερα , οφείλουμε να ενημερώσουμε , μέσω του τύπου , για τους λόγους προσφυγής μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο.. Συγκεκριμένα το καταστατικό μας , που φέρει την υπογραφή του κ. Φρέρη , στο άρθρο 30 παράγραφος 3 αναφέρει ότι κάθε υποψήφιος εκτός των άλλων δικαιολογητικών καταθέτει υπεύθυνη δήλωσή του " ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς του παραρτήματος Α , του καταστατικού της ΕΠΣΚ". 

Το παράρτημα Α παράγραφος 1 εδάφιο Β αναφέρει τα κωλύματα που αποκλείουν την υποψηφιότητα όποιου εμπίπτει σε αυτά. Ο κ. Φρέρης δεν είχε δικαίωμα κατάθεσης υποψηφιότητας ούτε το 2015 ούτε φυσικά και στις εκλογές του 2018 αφού εμπίπτει στα κωλύματα και τους περιορισμούς των αναφερθέντων Άρθρων του καταστατικού της ΕΠΣΚ.

Προκύπτει, επομένως , θέμα παράνομης και αντικαταστατικής   συμμετοχής , εξαπάτησης των Σωματείων , των συνυποψηφίων του ( εφόσον δεν γνώριζαν)  και των υποψηφίων  του άλλου συνδυασμού και φυσικά η υποψηφιότητά του επηρέασε στο σύνολό της την εκλογική διαδικασία.

Αυτά προς το παρόν για να σταματήσει η παραπληροφόρηση και να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares