Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 00:06

Απάντηση του Γιάννη Σιγάλα στο δημοσίευμα Μπελέγρη …

eps_sigalas

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κυκλάδων Γιάννης Σιγάλας, με την παρακάτω επιστολή προς το sportcyclades.gr απαντά στο δημοσίευμα, που υπογράφει  ο Δημήτρης Μπέλεγρης και το έστειλε στο site μας, αιτούμενος την δημοσίευση του.

Προς  το  SPORTCYCLADES

Κύριε  Διευθυντή

Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε το άρθρο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας, το οποίο, από τον τίτλο του και μόνο,  «Αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΣ Κυκλάδων», φαίνετε ότι υιοθετείται και το περιεχόμενό του, παραβλέποντας,  αγνοώντας και προκαταλαμβάνοντας, από τον συντάκτη του, την ελεύθερη δημοκρατική γνώμη και την βούληση των Σωματείων Μελών της ΕΠΣ Κυκλάδων .

Η πολύχρονη παραμονή μου, στην θέση του Προέδρου της ΕΠΣΚ, έχει την εξήγησή του και είναι απλή, αφού βασίζετε σε παραμέτρους γνωστές και αποδεκτές  από όλους τους ασχολούμενους με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες  και Πανελλαδικά .

Αρχικά η εμπλοκή μου με τα Διοικητικά της ΕΠΣΚ και η ανάληψη της Προεδρίας έγινε όταν ήμουν σε ηλικία 31 ετών . Μετά από τόσα χρόνια νομίζω ότι έχω στην διάθεσή μου αρκετή  εμπειρία, καθώς και  ουσιαστική προσφορά στο Ποδόσφαιρό μας .

Ο τρόπος Διοίκησης της ΕΠΣΚ, από εμένα και τους συνεργάτες μου, ασκήθηκε με αγάπη, ήθος, εντιμότητα, ισονομία και εργατικότητα . Αυτά είναι γνωστά και παραδεκτά από όλα τα Σωματεία μας και τους λοιπούς εμπλεκόμενους με ποδόσφαιρό μας . Αυτός είναι ένας σημαντικότατος λόγος που με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να συνεχίσουν.

Η γνώση του αντικειμένου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σε όλο του το φάσμα, είναι πολύ μεγάλη, κάτι που είναι αποδεκτό Πανελλαδικά . Αποτέλεσμα αυτού είναι η σωστή άσκηση εξουσίας και επί πλέον σε πολλά θέματα οι προτάσεις της ΕΠΣΚ υιοθετούνται από την ΕΠΟ και εφαρμόζονται με επιτυχία, σε Εθνικό επίπεδο, όπως είναι ο τρόπος διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων των Μικτών Ομάδων .

Η συνεχής ανανέωση  είναι από τις βασικές επιλογές μου, καθώς και η στήριξη  των ικανών και εργατικών συνεργατών, γεγονότα που συμβάλουν στην σταθερή πορεία της Ένωσης, προσθέτοντας ότι νέο μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη και αφαιρώντας ότι εμποδίζει την ομαλή πορεία και την πρόοδο του Ποδοσφαίρου μας .

Η αγκαλιά μου ήταν και είναι πάντοτε ανοιχτή σε ανθρώπους με διάθεση και ικανότητα για προσφορά . Αυτή η συνειδητή διάθεση και τακτική τις περισσότερες φορές  είχε θετικά αποτελέσματα, αφού οι νέοι συνεργάτες συνέβαλαν στο γενικότερο φρεσκάρισμα της Ένωσης . Ορισμένες όμως φορές είχαμε και αντίθετα αποτελέσματα, αφού ορισμένοι άνθρωποι που αγκάλιασα και έκανα συνεργάτες, είχαν άλλους σκοπούς  και λειτούργησαν υποβολιμιαία και έξω από τον τρόπο και τις παραμέτρους Διοίκησης, που έχουμε θεσπίσει, με αποτέλεσμα δυσλειτουργίες και ανατρεπτικές καταστάσεις . Όταν βέβαια δεν μπορούσαν να επιτύχουν στα σχέδιά τους προτιμούσαν την οδό της αποχής και της φυγής, περιμένοντας την πρώτη ευκαιρία, για να με πλήξουν, με οποιονδήποτε τρόπο . Εδώ ταιριάζει το «ουδείς  αγνωμονέστερος του ευεργετιθέντος» .

Βέβαια σε μια τέτοια πολύχρονη πορεία είναι φυσιολογικό να έχω κάνει και λάθη . Λάθη όμως που δεν έγιναν από πρόθεση και τα οποία δεν προκάλεσαν βλάβη στο Ποδόσφαιρο και τα Σωματεία μας .

Τελικά δηλώνω ότι έχω την δύναμη και την διάθεση να συνεχίσω σοφότερος την προσφορά μου στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο και μαζί με τους συνεργάτες μου, παλαιούς και νέους, να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και πρόοδο  του Ποδοσφαίρου .

Όταν γίνει η κατάθεση των ψηφοδελτίων θα διαπιστωθεί η πληρότητα και η ποιότητα του ψηφοδελτίου μας, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, που προσπαθούν πρωτοφανώς να εισάγουν  νέα ήθη στην Ποδοσφαιρική οικογένεια των Κυκλάδων .

Σύρος   7-12-2011

Με  τιμή

Ο  Πρόεδρος  της  ΕΠΣ  Κυκλάδων

Γιάννης  Σιγάλας

Οι αρχισυντάκτες και η ομάδα σύνταξης του sportcyclades.gr δεν έχουν καμία σχέση με την σύνταξη της επιστολής αυτής. Θα πρέπει όμως να πούμε ότι είμαστε ανοιχτοί στην δημοσίευση οποιασδήποτε επιστολής μας αποσταλεί, φτάνει να είναι ενυπόγραφη και να μην θίγει υπολήψεις και προσωπικότητες.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares