Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:01

Διαιτητές και ΕΠΣΚ στο τραπέζι και κανονικά αυτή η αγωνιστική

Προς προσωρινή λύση οδεύει το θέμα με την αποχή των διαιτητών από τους αγώνες του σαββατοκύριακου, καθώς η ΕΠΣ Κυκλάδων με επιστολή της προς όλους τους ρέφερι προτείνει να γίνει συνάντηση την επόμενη Δευτέρα και να αποφασιστεί από κοινού η στάση που θα τηρηθεί στο μέλλον.

Η τελευταία εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο της διεξαγωγής των αγώνων του σαββατοκύριακου, με τις πληροφορίες μας πάντως να αναφέρουν ότι, κάποιοι από τους διαιτητές θα παραμείνουν στην αρχική απόφαση, ενώ κάποιοι άλλοι θα λάβουν κανονικά μέρος στην αναμέτρηση.

Άλλωστε, μετά από ερώτημα στην ΚΕΔ, η ΕΠΣΚ Κυκλάδων ενημερώθηκε ότι οι προγραμματισμένοι αγώνες δεν είναι δυνατόν να μην διεξαχθούν, αφού οι διαιτητές θα πρέπει να δηλώσουν κώλυμα από την Δευτέρα, πριν δηλαδή οριστούν επίσημα.

Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να εξαλείψουν όλα τα φαινόμενα βίας και πάνω σε αυτό θα δουλέψουν από κοινού ΕΠΣ Κυκλάδων και διαιτητές με την συνάντηση να έχει ήδη οριστεί για την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 18:00.

Πάντως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πλευρά των διαιτητών δεν είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της, με αυτό να σημαίνει ότι αν δεν υπάρχουν δραστικά μέτρα κατά της βίας, τότε θα έχουμε την οριστική αποχή τους από τους αγώνες.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares