Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 23:28

Όπως αρμόζει στις Κυκλάδες η τελετή λήξης του ''Τουρνουά Κ10 Νίκος Φώσκολος'' [vid-pics]

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, χαμόγελα και χειροκροτήματα το Τουρνουά Κ10 ''Νίκος Φώσκολος'' της ΕΠΣ Κυκλάδων που έγινε υπό την αιγίδα της ΕΠΟ στο πλαίσιο του Hello Football Friend 2022 στην Ερμούπολη της Σύρου.

Η Πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη γέμισε κόσμο για δεύτερη διαδοχική μέρα, με τους πρωταγωνιστές να είναι ξανά οι μικροί αθλητές που απόλαυσαν με την ψυχή τους το τουρνουά, το οποίο καθοδηγούσε με τη φωνή του από τα μεγάφωνα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, Παναγιώτης Κουλουμπής.

Στην εκδήλωση που συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, το κλίμα ήταν γιορτινό για δεύτερη μέρα στη Σύρο και φυσικά τα παιχνίδια ξεκίνησαν ξανά από το πρωί και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα. Το ένα ματς μετά το άλλο, χωρίς σταματημό, αγόρια και κορίτσια ευχαριστήθηκαν για άλλη μια μέρα τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Το απόγευμα της δεύτερης μέρας περιείχε και τις απονομές του τουρνουά, οι οποίες μετά από άρτια οργάνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων έγιναν με κάθε λαμπρότητα όπως αρμόζει στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.

Βραβεία έλαβε ο Grassroots Manager της Ε.Π.Ο, Χρήστος Σίσκος και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΟ, Κώστας Τσάνας που καλέστηκαν απο τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ να τιμήσουν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης και ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Σιγάλας.

Τιμήθηκε και ο Συριανός διεθνής διαιτητής της Superleague, Στέφανος Κουμπαράκης, που κατόπιν επιθυμίας του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη παρέλαβε την πλακέτα από τα παιδιά του τουρνουά, ενώ λίγο νωρίτερα τιμήθηκε και από τον δήμο Σύρου Ερμούπολης μέσω του υπεύθυνου αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση.

Συγκινητική στιγμή και η απονομή τιμητικής πλακέτας στη σύζυγο και τον γιο του Νίκου Φώσκολου, που έδωσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος. 

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μοιράστηκαν μπλούζες και μετάλλια, όπως και μία μπάλα της super league υπογεγραμμένη από τον Στέφανο Κουμπαράκη.

 DSC2260

 DSC2290

Όλα τα παιδιά παρέλαβαν φανέλες και από ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κάθε ομάδα πήρε και μια μπάλα της Superleague υπογεγραμμένη από τον Στέφανο Κουμπαράκη.

Δείτε παρακάτω τις απονομές:

 

παρακάτω ολόκληρη τη 2η μέρα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades:

Δείτε φωτογραφίες:

 DSC2240

 DSC2242

 DSC2424

 DSC2440

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares