Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 17:44

Σε τρεις ομίλους, τρεις γύρους και με Β΄ φάση το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας (η συμπληρωματική προκήρυξη)

Με τις ομάδες να μοιράζονται σε τρεις ομίλους που θα αγωνιστούν σε τρεις γύρους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα φέρει την ονομασία ''Seajets''.

Καινοτομία αποτελεί ο τρίτος γύρος που θα διεξαχθεί είτε σε ουδέτερη έδρα, είτε σε έδρα που θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από τη β φάση, όπου θα συμμετάσχουν οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου με τους αγώνες να είναι μονοί σε ουδέτερες έδρες ή σε έδρα που θα συμφωνήσουν οι αγωνιζόμενες ομάδες.

Δείτε τη συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣΚ:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ«SEAJETS» 2022-2023

Α. ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κυκλάδων περιόδου 2022-2023 ονομάζεται «SEAJETS»

B. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

Στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κυκλάδων «SEAJETS» περιόδου 2022-2023 δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω δεκαπέντε (15) ομάδες:
ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΓΟΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, Α.Ε ΜΥΚΟΝΟΥ (άνευ συναγωνισμού), ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ., Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, ΑΣ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ Α.Σ. ΙΟΥ.

Η ομάδα της Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ θα συμμετέχει άνευ συναγωνισμού και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην Β΄ Φάση της Β’ Κατηγορίας.

Γ. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις (3) γύρους, ο δε τρίτος γύρος θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα ή σε έδρα που θα συμφωνούν από κοινού τα σωματεία. Οι ομάδες θα χωριστούν σε τρεις (3) Ομίλους.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΓΟΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, Α.Ε ΜΥΚΟΝΟΥ (άνευ συναγωνισμού), ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.
ΣΥΝΟΛΟ 1ου Ομίλου: 5 Σωματεία

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, ΑΣ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ.
ΣΥΝΟΛΟ 2ου Ομίλου: 5 Σωματεία

3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ Α.Σ. ΙΟΥ.
ΣΥΝΟΛΟ 3ου Ομίλου: 5 Σωματεία

Β΄ΦΑΣΗ

Όταν τελειώσει η Α’ Φάση, θα συγκροτηθεί ένας Όμιλος των έξι (6) ομάδων, με τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του κάθε Ομίλου (1ου, 2ου και 3ου). Η Β’ Φάση θα διεξαχθεί σε έναν (1) γύρο σε ουδέτερα γήπεδα ή σε

έδρα που θα συμφωνούν από κοινού τα σωματεία με βαθμολογία κατόπιν κλήρωσης.

Οι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε Ομίλου (1ου, 2ου και 3ου) θα ξεκινήσουν στην Β’ Φάση με δύο (2) βαθμούς επιπλέον (bonus).
Ο 1ος στην βαθμολογική κατάταξη θα είναι ο Πρωταθλητής Β’ Κατηγορίας «SEAJETS» περιόδου 2022-2023.
Σημειώνεται επίσης ότι κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης και την επόμενη χρονιά 2023-2024 η συμμετοχή των ομάδων στην Α’ ή στην Β’ Κατηγορία θα είναι ελεύθερη επιλογή των σωματείων.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares