Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 11:07

Επαφές Φρέρη με Βρούτση και Κατσάνη για την εξεύρεση λύσης για τους συλλόγους που έμειναν εκτός μητρώου

Το πρόβλημα της εγγραφής στο μητρώο της ΓΓΑ οχτώ (8) σωματείων από τις Κυκλάδες έχει κινητοποιήσει την ΕΠΣ Κυκλάδων, που μέσω του προέδρου της αναζητά λύση στο μείζων αυτό πρόβλημα.

Ουσιαστικά τα περισσότερα από αυτά τα σωματεία έχουν πέσει θύματα της νησιωτικότητας που δεν τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και παρά τις προσπάθειες τους έμειναν εκτός του μητρώου για λεπτομέρειες της γραφειοκρατίας, ενώ το πρόβλημα εντάθηκε με την αναλγησία του υφυπουργού Λ. Αυγενάκη που εξίσωσε όλες τις περιφέρειες της χώρας μη λαμβάνοντας υπόψη του τις δυσκολίες.

Στις προσπάθειες των σωματείων που δεν τα κατάφεραν έρχεται να συνεπικουρήσει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης που επιδιώκει να υπάρξει μία μικρή παράταση και σίγουρα ελαστικότητα για ομάδες που εδρεύουν σε απομακρυσμένα νησιά και αποτελούν τη μοναδική λύση άθλησης της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, στο πλαίσιο των επαφών του, ο κ. Φρέρης επικοινώνησε ήδη με τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση και τον ενημέρωσε σχετικά. Ο κ. Βρούτσης, ήταν ενημερωμένος για το ζήτημα και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δοθεί η επιθυμητή από την ΕΠΣ Κυκλάδων και τα σωματεία παράταση.

Μετά τα δημοσιεύματα, ενδιαφέρον έδειξε και  η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων κυρία Ευδοκία Κατσάνη, που είχε τηλεφωνική επαφή με τον Ειρηναίο Φρέρη εκφράζοντας του τη στήριξη της στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Για ακόμα μία φορά το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο των Κυκλάδων που επιθυμεί την άθληση βάζοντας στην άκρη στείρες τοποθετήσεις του τύπου: ''Καλά να πάθουν είχαν το χρόνο αλλά δεν το έκαναν'' που διαβάσαμε με λύπη μας στο διαδίκτυο και προήλθαν από ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και την πολιτική.

Σίγουρα δεν είναι αυτή η μεγάλη εικόνα, αφού η πλειοψηφία των Κυκλαδιτών γνωρίζουν ότι έχουν γίνει και γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τους παράγοντες και την ΕΠΣ Κυκλάδων για να τηρείται η νομιμότητα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και άλλοι πολιτικοί των Κυκλάδων θα δείξουν ευαισθησία για το θέμα, καθώς είναι οι πλέον αρμόδιοι να μεταφέρουν στα κέντρα αποφάσεων την δύσκολη πραγματικότητα στις Κυκλάδες και δη στα μικρά νησιά. 

 

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares