Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 19:45

ΕΠΣ Κυκλάδων: Νέα αναβολή στους αγώνες και αβέβαιο το μέλλον

Το αδιέξοδο στο ποδόσφαιρο μας συνεχίζεται, καθώς ούτε αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε την προγραμματισμένη και πολυαναμενόμενη έναρξη της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αύριο, η ΕΠΣ Κυκλάδων αναμένεται να ενημερώσει τα σωματεία για τη νέα αναβολή της έναρξης, με το μέλλον πλέον να είναι αβέβαιο.

Μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ για διακοπή όλων των διοργανώσεων των ενώσεων της χώρας το ποδόσφαιρο έχει πέσει σε μία τεράστια και επώδυνη αναμονή με «θύματα» τους χιλιάδες ερασιτέχνες αθλητές, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τις λάθος αποφάσεις και τους αδέξιους χειρισμούς του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη και της ΕΠΟ που θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει γρηγορότερα για να μην φτάσουμε σε αυτό το οριακό σημείο.

Πλέον, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα είναι σε αναμονή τυχών απόφασης του Υφυπουργού για να αρθεί το αδιέξοδο και η ΕΠΟ από την πλευρά της αναμένει την FIFA και την UEFA να πάρουν επίσημη θέση και να υποστηρίξουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου που σαφέστατα έχει παραβιαστεί.

Για εκείνους που ρωτάνε πότε θα παίξουμε ποδόσφαιρο, απάντηση δεν υπάρχει προς το παρόν. Για κάθε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους. 

 

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares